Magyarország önrendelkezése és szuverenitása


Vendég

/ #2470

2012-01-16 17:00


A britek kibicek voltak mindig is a magyar politikaban. Amint tudjuk, kibicmek semmi sem draga - es amikor a kibicbol donteshozo lett, annak az eredmenye lett (esetunkben) Trianon. Perspektivaba helyezi a kerdest egyik neves torteneszuk (ugy emlekszem Maculay kijelentese, miszerint: "Hitler was created in Versailles" [ Hitlert a versailles-i bekekoteseknek koszonhetjuk] No comment.
Ennek tukreben nyugodtan kijelenthetjuk, hogy a magyarsag szempontjabol teljesen elhanyagolhato, mit ir a londoni "Daily Telegraph", vagy barmelyik brit lap. Jobban jarunk ha megeszunk egy tiramisut vagy megiszunk egy pohar tea't.. :))


Tudnivalo, hogy pl. a "Financial Times" meg egy par masik komoly angol lap a nemzetkozi penzvilag szocsove, leven London az uj globalizacios penzpolitika egyik kozpontja. Ennek a vilagszervezetnek, akik mogott igazan nem tudjuk, kik allnak, minden fuggetlensegi torekves ( penzugy v politikai) keresztezi a terveit, igy Orban erosen mersekelt patriotizmusa is, pedig az egy Slota extremizmusahoz kepest szinte semmi. Kina es Oroszorszag kivetelevel minden orszag penzugyi politikaja az IMF es a Vilagbank ellenorzese alatt all. Mi magyarok valamiert me'g ilyen vesztett, kicsavart, foldredongolt allapotunkban is szalka vagyunk ennek a hatalomnak a szemeben. Miert? Mert tolunk barmikor kitelhet esetleg egy PENZUGYI 56, amilyen irracionalisak vagyunk. Meg a vegen kikiabaljuk a nagyvilagnak hogy MEZTELEN A KIRALY, A PENZORIENTALT VILAGSZEMLELET ONZESE VESZTEBE VISZI AZ EMBERISEGET.. Orbant le kell faragni, hiszen egy ilyen ember, aki nyilvanosan visszautasitotta a magyarsag kollektiv bunosseget, soha nem lesz az o emberuk, Likud testver-pa'rtisag ide vagy oda...stb, stb. Azert a dobostorta se semmi, a tea melle' .. :))