Magyarország önrendelkezése és szuverenitása


Vendég

/ #2400

2012-01-16 11:45

Gondolkozzunk el, miért olyan fontos ez a parányi Ország, ez a csöpp Nemzet európának és az usának?...Miért aggódik a megcsalt Clintonné a mi demokráciánkért, miért utasítják a MAGYAR Főügyészséget a gyurcsányi-féle büntetőper lezárására.... Azért, mert elindult egy folyamat, amit a jelek szerint már nem lehet leállítani. És hogy biztosak lehessünk abban, hogy ami elkezdődött az jó és eredményes lesz, álljon itt néhány idézet. Az elsőt Pio atyától másolom ide: „Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!”
Vagy álljon itt a Dalai láma néhány gondolata rólunk: "Magyarok! Bár népük nagy múltra tekint vissza, a szabadság és a demokrácia terén még fiatalnak számítanak. A lehetőség mindazon által eljött az Önök számára, hogy kibontakoztassák képességeiket és megmutassák a világnak szellemüket, kezdeményező képességüket. Ehhez azonban az önbizalom elengedhetetlen. Éppen ezért akármilyen nehéz is, bármilyen akadállyal, nehézséggel néznek szembe, nem szabad, hogy elveszítsék a reményt és az elhivatottságukat. Bizakodónak kell maradniuk!
Egy tibeti mondás úgy tartja: 9 kudarc 9 próbálkozást jelent. Biztos vagyok abban, hogy egy ilyen nagy múltú nemzet fényes jövő előtt áll. Kérem, dolgozzanak továbbra is keményen, és távlatokban gondolkodjanak! Tartsák szem előtt azokat a nemes célokat, amelyek a közös érdekeket szolgálják. Az emberek sokszor - és ez a politikusokra különösen igaz- elvesznek az apró részletekben. Ez nem helyes. Gondolkodjanak távlatokban! Ez az én tanácsom. Köszönöm."
És végül még egy idézet 2005.-ből nepáli papoktól:
"Vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt." A nepáli Fehér Királyi Kolostor vezetője magyarországi tartózkodása idején pedig így szólt a magyarokhoz:
"Önök, magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre, magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni. A világ szívcsakrája az Önök országában, a Pilisben található. Ez a spirituális megújhodás már megindult Önöknél!"
Ezek adjanak nekünk erőt és kitartást és bízzunk abban, hogy MOST van itt az ideje a nagy változásnak. Mint minden rendszer, birodalom, egyszer össze fog omlani, ahogyan azt a történelem minden esetben igazolta. Most az unió halva született ötletéről látszik bebizonyosodni, hogy életképtelen és értelmetlen - halálra van ítélve. Kérdés, hogy hetei, hónapjai, vagy - bízzunk benne, hogy nem - évei vannak hátra. garantált az összeomlása, amitől a nemzetközi pénzvilág retteg, mert vele dőlhet az ő kártyaváruk is.