Magyarország önrendelkezése és szuverenitása


Vendég

/ #646

2012-01-12 11:51


Fel vagyok háborodva, azért mert az EU - ban a KETTŐS MÉRCÉT alkalmazzák. Számos konkrét bizonyíték igazolja állításomat!

Fel vagyok háborodva, mert egyetemet végzett emberek az EU vezérkarában, fizetésükért megzsarolhatók, hazudnak, félre vezetik a testvérnemzeteket, diszkriminatív lépeseket alkalmaznak Magyarországgal, de Európával szemben is.

Az EU törvényéből kiiktatják a kétezer éves keresztény alapjainkat, ami nagy felháborodást, visszatetszést okozott nekem is, mint EU polgárnak. Nem ezt vártam az EU-tól!!!

Fel vagyok háborodva, mert hazámról, Magyarországról olyanok nyilatkoznak, akik a PALAMENT által új megszavazott MAGYAR ALAPTÖRVÉNYT, Bank Törvényt, hamis vádakkal illetik, akik el sem olvasták azt, alaptalanul csak nyilatkozgatnak, félretájékoztatnak…

Európáért, a közös megoldandó gondokért mindég harcoltam.
De ezek a hamis, önző, láthatatlan pénzügyi háttérhatalom diktatúrájában vergődő EU vezérkara annak ténykedése elgondolkodtató, mélyen szomorúvá tesz. Önök azt hiszik, az emberek műveletlenek, buták, nem látják hibás EU-s tetteiket???

Szánalmas, amikor kioktatásukat hallom!!!

Azon csodálkozom, egyetemet végzett emberek, nem tudnak mérlegelni, csak falsul?
Mi lenne, ha az EU Himnuszát ilyen falsul játszaná a zenekar, mint ahogy Önök végzik tevékenységüket??? Elgondolkodtató, milyen óriási hangzavar lenne a Beethoven szerzeményből?!

Előttem, ilyen cselekedetek után ÖNÖK megbuktak! A kettős mércéért, a hamis, sunyi, gerinctelen kijelentéseikért, amit hazámmal, Magyarországgal a XXI században meg mertek engedni, szégyelljék magukat!!!

Biztos, az egyetemeken nem erre tanították magukat, de látható, diplomaosztás után lelkileg eldeformálódtak. Csak azt tudom írni: adják vissza diplomáikat!!! De minél előbb, hogy efféle munkásságaikkal – egyetemeikre - ne hozzanak szégyent! Hisz amit tesznek, ez az, tisztelet a kivételnek:

Márton István

Magyarország
1089-Budapest
Benyovszky Móric 41/a, f2