Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!

1945

/ #568 Re: Re:

2012-01-02 14:43

#558: - Re:

Kedves Polgártárs!

Fentebb már írtam, hogy én ugyan kikerültem a világháborút koromnál fogva, de sok rokonom ismerősöm nem!

1. Az egész eleve azzal kezdődött, hogy mi voltunk azok a tetvek akik először idegen földre léptünk! Az oké, hogy revízió de a nagy orosz sztyeppére már nem kellett volna kimenni!

2. akkor az összes hadra fogható férfit össze szedték, hogy az idegen tetvektől megvédjék az országot!

-volt értelme? Nem!

És ez az elmúlt 500 évünkre igaz. Utoljára talán Mátyás korában nyertünk önerőből háborút idegen tetvek ellen és fordítottuk a győzelmet saját érdekünknek megfelelően!
Azóta mi csak idegen tetvek érdekeit szolgáljuk. Thököly, Rákóczy, Kossuth, Nagy Imre mind-mind az idegen tetvek ellen lépett fel. Volt értelme-eredménye?

NEM! Akár hány ember mozgósítottak elnyomtak minket amire nagyban rá játszott az is, hogy a Magyar Nemzet nagyon széthúzó!
Talán előbb magunkban kellene rendet rakni és az általad idegen tetveknek nevezett nemzetekkel kelene normális és békés diplomáciai kapcsolatokat kiépíteni politikusainknak és nem veszett kutya módjára csaholni!

Attól, hogy valamelyik szomszédos ország minket megtámad én nem félek, ha az orosz és az arab megindul az előbb úgy is ledob néhány atom bombát! -Az ellen meg aztán vonulhatsz a csőre töltött légpuskáddal!

Én voltam katona, de nem lettem fegyelmezetebb férfiasabb ember! Én a fegyelmet még otthon és az iskolában tanultam, férfivá meg a munkám. önálló felnőtt életem során váltam. nagyhiba, ha te 18-20 évesen ezt a katonaságnál tanultad meg!

Szerintem a fiatalokat nem ölni kéne meganítani!