Elszámoltatást akarunk!

Ébredő

/ #73 MIndenkihez szól!

2011-12-31 14:28

Bogár László- Bölcsek tanácsa http://www.youtube.com/watch?v=OJBdJ8Jj7is
Úgy látszik, hogy itt a hozzászólók nagy része még mindig alszik... FIDESZES meg MSZP-s?? Uggyanmár. Ez egy szándékos megosztás a NÉP között. Onnantól kezdve, hogy a Magyar összefog - eltekintve minden fajta nevetséges politikai hovatartozástól és vallási, származási identitástól-,egy pillanat alatt bármelyik kormányt el lehetne számoltatni seperc alatt. Mindegyik pártot csak madzagokon rángatják. Azzal, hogy kimész tüntetni azt hiszed, hogy jobb lesz? Semmivel sem lesz jobb, sőt. Ha kimész tüntetni azzal csak magadnak ártasz!

Annak szemléltetésére, hogy a pénzuralomnak ez a rendszere mennyire életellenes, idézzünk egy budapesti hírt, amelyet Bencsik András, a Magyar Demokrata c. hetilap főszerkesztője hozott nyilvánosságra 1997 májusában és az Internet hálózatra is rátett:

"Február végén zártkörű tanácskozást tartott a budapesti Soros-egyetemen a Világbank. Az előadók elmondták, hogy elképzelésük szerint Magyarországon csak 8 millió lakosnak kellene élni. Ebből kétmillió u.n. narrow minded szakember legyen, a többi 6 milliónak pedig a hátteret kellene biztosítania. Az előadók úgy vélték, azokat a magyarokat, akik egy bizonyos szellemi szint fölé emelkedtek, ösztönözni kellene a kivándorlásra. A világbanki instruktorok üdvözölték ugyan a kormány oktatási és egészségügyi reformját, de hozzátették, véleményük szerint a kórházi ágyak számát tovább kell csökkenteni, a reform utáni állapot felére. Ezt követően - közölte egy oda meghívott, de a hallottakon felháborodott üzletember a Demokratával - egy 30 fős, még zártabb körű tanácskozásra került sor, ahol a jelenlévő pénzügyi és kormányzati emberekkel ismertették azt a forgatókönyvet, amit a továbbiakban követniük kell, s amit a Demokrata informátora szerint 30 évre titkosítottak.
A gyorsan cserélődő, négyévenként elmozdítható politikai elit - noha látszólag övé a hatalom - ki van szolgáltatva a le nem váltható pénzügyi és korporációs elitnek, a pénzkartell nemzetközi és hazai gépezetének, amelynek hatalma a pénz és a vagyon magántulajdonán alapul."

Csak és kizárólag a cselekvési szabadságukkal még rendelkező - szabad polgároktól várható a megoldás, akik a tömegtájékoztatás folyamatos agymosása ellenére is meg tudták őrizni tisztánlátásukat.