Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

hirek

/ #993 http://www.szolidaritas.us/kozlemenyek__felhivasok/felhivas_2011._szilveszterere/

2011-12-28 13:04

Közlemények, felhívások
Felhívás 2011. Szilveszterére
2011.12.28

Megkérünk mindenkit arra, hogy 2011. december 31-én, 2012 január 1-én a Himnusz előtt vagy után játssza le Bródy János Lesz még egyszer c. számát.

FELHÍVÁS

Felhívjuk a Magyar Köztársaság polgárainak figyelmét, hogy 2012. január 1-től országunk neve átmenetileg megváltozik. Kérünk mindenkit, hogy a Magyar Köztársaság hivatalos okiratait, bélyegzőit, fejléces papírjait ne dobja el, hiszen ez új állapot nem lesz tartós.

Továbbá megkérünk mindenkit arra, hogy 2012. január elsején a Himnusz után - legyen bárhol az utcán, egy házibuliba, koncerten, discóban, vagy csak otthon, családi körben - játssza le magának és a körülötte lévő embereknek Bródy János Lesz még egyszer című számát. Hogy megkönnyítsük a lejátszást, december 30-án feltesszük a számot, valamint a hozzá tartozó videót a Szolidaritás Mozgalom honlapjára, illetve Facebook-oldalára. Megkérjük az elektronikus médiát, hogy a Himnusz után játsszák le ők is a számot.

Üzenjünk együtt a Parlament jelenlegi urainak: Nem ijedünk meg, felvesszük a kesztyűt, és megvédjük a Köztársaságot, valamint azokat az eszméket, amiket számunkra jelent!

Magyar Szolidaritás Mozgalom