IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!


Vendég

/ #238

2011-12-27 17:22

A kórházi szülés egészségtelen és súlyosan fertőzött helyen történik. Biztosan hallottak a sok rettenetes kórházi fertőzésekről.

A kórházban helyenként és időnként botrányosan nem törődnek a szülő anyákkal. A barátnőm unokája úgy született meg, hogy az édesanya elájult, ájult állapotában adott életet a kislányának, majd egy kicsit később magához tért. Állítólag két óra hosszat hevert élettelenül a férje karjában. Egyszerűen nem volt ott senki, aki segített volna rajtuk. Egy kórházban. Ez egy bábával az anya otthonában nem fordulhat elő.

A bábáskodás a magyar néppel egyidős foglalkozás. Ha betiltják, az olyan, mintha betiltanák a szék lábának otthoni javítását, a csirke nevelését, a kalocsai hímzést.

Az otthon szülés veszélyessége sem elfogadható érv, hiszen a villanyszerelés, autójavítás. gépjárművezetés is életveszélyessé válhat adott körülmények között - és válik is.

Az otthon szülés az anya elemi emberi joga. Ha ezt megtiltják, akkor a testével való önrendelkezéstől fosztják meg a szülő anyát.

Az otthon szülés és a bábák működésének betiltása gonosz helyről sarjadt gondolat. Kérem, hogy ne tegyék!