Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!


Anonymous

/ #556 Jön a Háború : III World War

2011-12-23 18:29

És azt se felejtsük el, hogy jön a háború.

Egyre több jele van. Mindegy, hogy elhiszed vagy sem, de jön és mivel Magyarország a legjobb hely Europában (természeti adottságait tekintve) így rendesen meg fogjuk szívni.

Én ezt látom :

- A 80-as évek végén az USA zsidó származású pénzügyminisztere eltörli a "pénzcsinálási" gátakat
- A 90-es években erődemonstráció és fegyverteszt Irakban, Yugoszláviában
- 2001-ben az Amerikai kormány lebontja a WTC-t és a terroristákra fogja, erre hivatkozva elfogadtatja a Terrorizmus Ellenes Törvényt, mely alapján MINDEN ember és cég, bírósági engedély nélkül megfigyelhető, lehallgatható, börtönbe vethető. Elindult a totális uralom kibontakozása.
- Irak lerohanása "állítólagos" atomfegyverek miatt. Valóságban az olaj és az usa dollár hatalmának megbontása. (nem fogadták el a dollárt fizetőeszközként az olajért)
- Afgán háború (fegyverteszt)
- A volt orosz tagállamok (Tadzsikisztán, Üzbegisztán Grúzia, ....) megvásárlása és Amerikai Katonai Bázisok alapítása végig az Orosz határ mellett. 4000 Tank és páncélozott katonai harcjármű telepítése
- 2007-ben Putyin figyelmezteti az ENSZ Biztonsági Tanácsát, hogy az USA háborúra készül a világ ellen.
- Oroszország, Kína, India,Pakisztán megalapítja a saját védelmi szövetségét felkészülve az USA és a Nato elleni támadásra
- Lybia lerohanása minden ok nélkül. Rengeteg anyag van a neten, miszerint a "szövetséges bevonulást" kiprovokáló egységek katonái fehér emberek, angol, francia nyelvűek és amerikai és izraeli fegyverekkel irtották a népet, a TV hamis híreket sugárzott.
- Jön : Szíria és Irán

Nem véletlen a sorkötelezettség visszaállítása. A háború nem más mint a lakosság ritkítása. Ezzel a törvénnyel lehet legálisan csökkenteni a magyar népet.

Szerintem nem véletlen, hogy egyre több filmben beszélnek az "Új Világrend" kialakulásáról.
Ez a jelmondat az amerikai 1 dolláros érmén a piramis felett figyelő mindentlátó szemnél. "Novus Ordo Seclorum"
Kezdik felkészíteni a népet. Szép lassan adagolják a mérget.
Nostradamus 500 éve azt jósolta, hogy 2017-ben lesz a 3. világháború.
Most kerül Brüsszel elé az Europai Stabilitás létrehozó Mechanizmus törvénye. Ezek szerint minden ország pénzügyminisztere Brüsszel alá lesz rendelve, a saját országának kincstárából annyi pénzt vehet ki amennyit akar, Nem kell vele senkinek sem elszámolnia és a saját országa NEM vonhatja felelősségre.

érdemes megnézni : http://www.peticiok.com/alairasgyjtes_magyarorszag_adossaganak_vissza_nem_fizetese