Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!

1945

/ #551 1945

2011-12-20 16:32

Akik felesleges riogatásnak tartják ezt az egészet azoknak elmondom, hogy sajnos van valóság alapja!
1945-ben mint vesztes ország katonai megszállás alá kerültünk, melynek egyik következménye a hadsereg leépítése volt! Az első választásokat az FKGP nyerte abszolút többséggel. Akkor a Szovjetunió és Amerika még szövetségesek voltak! A Németektől már nem kellett tartani. Akkor vált hivatalossá az ENSZ!
Akkor én és sok iskolatársam azt az ígéretet kaptuk, a hatalomtól, hogy soha többé nem kell fegyvert fognunk! 1947 végén a kommunisták átvették a hatalmat a kék cédulás választásokon! 2 évvel később ki is kiáltották a népköztársaságot és mivel Sztálin elvtárs összeveszett a Jugoszlávokkal akik hozzánk hasonlóan a Szovjet érdekszférába kerültek gyorsan elkezdték a mozgósítást! Én alig 20 éves voltam akkor! Több ezer fiatallal a Jugoszláv határra kerültünk. Egy lövés soha nem dördült el, mégis egy járvány következtében vagy százan meghaltak az alakulatunkból. Mire letelt a 2 év szolgálat se családom se a földünk nem volt meg!
Deportálták őket a földet meg a TSZ-be szervezték. Én aki meg szolgálta a hazát rendszer ellenség lett!
Én most hasonló folyamatokat vélek felfedezni. Lehet, hogy elmúltam már 80, de nem vagyok se vak se hülye! Örök bölcs mondás, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. És a hatalomnak mindig is a kis ember volt a céltáblája. Hogy miért! 1. ők többségben vannak az elitnél! 2. Az Ő munkájuk tartja el lényegében az országot! Ők dolgoznak Ők adóznak! Rájuk van szükségük az elit jólétéhez. Ezzel csak egy a baj, hogy az egyszerű kisemberek gondolkozni is tudnak mivel az élethelyzetük sokszor rá is kényszeríti őket. Ezért próbálnak meg velük mindig kibabrálni!
És sajnos ez ebben az országban sikerrel működik!
Külföldön már rég tudják, hogy hizlalni kell a juhot ha nyírni akarják. Nálunk még nem, de nincs is rá szükség, hisz a történelem bebizonyította, hogy a magyar emberek nagyon széthúzóak és csak a szája nagy, így bármit meg lehet velünk csinálni.
Gondolkozzatok fiatalok!
Minden nemzet olyan sorsot és királyt kap amilyet megérdemel!