Rokkantvadászat...
Vendég |
/ #173 Re: Orvosok vagyunk2011-12-18 17:32#171: Csabeva - Orvosok vagyunk Kedves Orvosok! 38 év munkajogviszonnyal két fiúgyermeket egyedül felnevelő 58 éves, IV. stad. tüdőbeteg nő vagyok. Soha betegállományban a betegségem kialakulása előtt nem voltam. Sajnos az én leszázalékolási procedurám, átnyúlt a kormányváltások peruódusán. Az I. fokú bizottság a saját irányelveinek is ellentmondva 34%os össz-egészségkárosodást állapított meg. A II.fokú fellebbezésemben kinyomtattam a saját irányelveiket, majd ismételten csatoltam a szakorvosi leleteket. Szembesítve azzal őket, hogy még a sajátmaguk által kidolgozott irányelveket sem tartják be. Mit mondjak? A II.fokú szakvéleményt a főigazgató írta alá (aki nem is vizsgált) kaptam 45%-ot, amely szintén nem felel meg az irányelvekben kidolgozott "légzőszervi károsodás" mértékének, de arra jó, hogy 27.000,- Ft-os szocális ellátásra szorítsanak. Ha a kisebbik fiam nem segítene már régen az utcán meghaltam volna, mert a tüdő gyógyszereimet képtelen lennék kiváltani és a rezsit is fizetni.Jelenleg ügyem a Munkaügyi Bíróságon van III. fokon. Az egész procedura második éve húzódik. Ilyen párt-vezérelt, embertelen, megalázó "orvosi bizottságokat" még egyik kormány sem produkált.Szerintem a Mengele elmehetne melléjük rezidensnek. Azt azért - az objektivitást szem előtt tartva - ne felejtsük el, hogy a 2007-es törvénymódosítást az MSZP "követte el", a FIDESZ csak "hozzá méltőan" befejezi. (Ha én orvos lennék és komyolyan vettem volna az eskümet ezt a munkát én megtagadnám.) A munkaügyi per első tárgyalására eljött a Nyufig jogásza, a tisztelt NRSZH nem méltóztatott megjelenni, ezért a bírónó a tárgyalást bizonytalan időre halasztva úgy rekesztette be, hogy a következő tárgyalás időpontját sem tudom. Nem tudom mennyi reményem lehet egy olyan Munkaügyi Bíróságon amelynek vezetője és családi kapcsolatai már a médiában is közismert. Ha még életben leszek szeretnék megjelenni azon a tárgyaláson. Kárpótlásul a Mikulás viszont nekem nagyon szép ajándékot hozott, ugyanis az intenzív osztályon ért utól, mivel infarktust is kaptam. Most már nem csak szigorú tüdőgyógyászati, hanem szigorú kardiológiai követés is szükséges a gyógyszereim duplázódtak, így a kiadásaim is. Az infarktus éjjelén arra gondoltam, hogy nem ébresztem fel a fiam és reménykedten benne, hogy a "magasabbrendű intelligencia és Isten" elrendezi a helyzetem. Be kell vallanom gyáva vagyok az öngyilkossághoz. Aztán erősebb lett az élni-akarás, mert eszembe jutott, hogy talán nagyobb fájdalmat okoznék nek halálommal.
|
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Állítsák le az RSzKF és egyéb "kétes diagnósztikai hibák" ürügyén az állatok válógatás nélküli legyilkolását, követeljük az életpárti és állatgyógyászati alternatívák bevezetését!
3667 Létrehozva: 2025-04-02
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1269 Létrehozva: 2025-03-30
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
601 Létrehozva: 2025-04-25
Petíció az Isaszeg és Dány közötti 3102-es út felújításáért!
391 Létrehozva: 2025-04-17
Kiállok a Veres1 Színház mellett!!!
377 Létrehozva: 2025-04-13
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
340 Létrehozva: 2025-04-18
Húsvéti Nyilatkozat és baráti levél polgártársainkhoz - amicus curiae
303 Létrehozva: 2025-04-23
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2303 Létrehozva: 2025-03-04
Ne zárják be a jászberényi Fürkész Óvodát!
170 Létrehozva: 2025-04-21
Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját
1837 Létrehozva: 2025-03-20
Állandó füst megszűntetése 2 iskola és 1 óvoda udvarán (az Endresz György u. 49.-ből)
109 Létrehozva: 2025-04-02
Maxim Imola úszásoktatásának engedélyezésére való kérelem
92 Létrehozva: 2025-04-15
Petíció a DSZC-s iskolák reggeli kezdési időpontjának módosításáért
71 Létrehozva: 2025-04-03
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
1556 Létrehozva: 2025-03-05
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
793 Létrehozva: 2025-01-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6947 Létrehozva: 2023-07-26
Biotermékeket a közétkeztetésbe!
58 Létrehozva: 2025-04-14
Ne oltsák be a gyerekeket a szülő beleegyezése nélkül!
57 Létrehozva: 2025-04-15
Gyermekeink érdekében: Ne szervezzék át a XVI. kerületi óvodák csoportjait!
565 Létrehozva: 2025-03-27
Segítő szakemberek kiállása az agresszív közbeszéd ellen
5856 Létrehozva: 2025-03-17