Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #13

2011-12-13 17:57

Oké, megértem Zsolti, hogy nem rossz szándékkal írtál. Azért mert több év eltelik egy sorozatnál az évadok között, attól még ugyanúgy a sorozat része, hiába zárták le előbb az utóbbi évadjával. Köszi, hogy reklámozod a petíciót, remélem lesz értelme! Én is írtam már nekik, még az Animaxnak is néhány hónapja, de sajnos egyikük se válaszolt a mai napig se semmit, még rá is kérdeztem néhány hete, de semmi. Remélem legalább elolvasták. Remélem nem tesznek az egészre magasról,...! Mert ha igen, akkor sajnos lehet, hogy a Facebook-os részlegükön se vált ki majd hatást igazán. De azért reménykedek, csak meggyőzi őket a dolog talán előbb-utóbb, csak a petíció miatt nem írok nekik külön 3. levelet. Legalábbis egyenlőre nem. Értem, hát akkor jó lenne, ha az Animax megkapná az 5. és 6. évad jogát, akkor meg kell kapniuk az anyagot is, hogy levetíthessék a forrásból, hisz a jog önmagában nem sokat ér! De sajnos, ha az RTL Klub még mindig buta módon tartogatja a jogot, főleg ha már le is járt, akkor gondolom nem nagyon lesz eredmény, mely szomorú és bosszantó,... Nem értem minek ragaszkodik egy joghoz és miért nem adja át másnak, aki vállalná, főleg ha már lejárt! Ráadásul ez már évek óta így van! Ha bármi van ezügyben, ami már biztosabb, avagy biztos és esetleg hivatalos(abb) is, akkor kérlek írj nekem, szeretnék róla tudni! Köszi.

Igen, tudom én is, sajnos olvastam róla kb. 1 hete, hogy az a Mender Ákos vagy ki több éve betelefonált és ezzel betiltatta a sorozat folytatását,... Gondolom nagyrészt ő felel mindezért. Ahogy írtam:
"Nagyjából tudom miért hagyta abba az RTL Klub anno: mert valami fiatal pacák betelefonált nekik 2 perc durva jelenet miatt és ezért, pedig nem is ismeri a sorozatot."
Ilyenkor rá gondoltam, csak nem írtam le, de így hogy megerősítetted, gondoltam elmondom tudom, hogy igen, rá gondoltam. Azért marha szép, hogy egyvalaki több rajongó kedvenc sorozatát így tönkreteszi,... Ő sem örülne, ha ezt tenné bárki az ő kedvencével! Egy sorozatot nem lehet csak úgy vakon megítélni 1-1 elkapott jelenet miatt, ahhoz legalább 10-20 részt látni kéne belőle! A főszereplő és legtöbb szereplőnek megvan a maga logikus oka, hogy miért viselkedik úgy ahogy! Ezért mondom, hogy több részt kell látni ahhoz, hogy jobban ítélkezhessünk és ismerjük az okokat, még a viselkedéseket is! Gondolom te tudod és még jó néhányan, hogy a főszereplő miért negatív viselkedésű gyakran (ennek ellenére ari is tud lenni, meg vicces is), főleg eleinte (aztán fokozatosan enyhül több ok miatt, főleg a vége felé), aki ismeri és sok, vagy az összes részt látta, az tudja! Aki nem tudja leszűrni mi a helyes, mi nem és mi a valóság, mi nem, azt csak sajnálni tudom és/vagy ha túlságosan komolyan veszi,...

Azóta picit módosítottam a petíción, írtam a korhatáros karikákról és a vágás nélküliségről is!