Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!
Eszter A petíció szerzője |
/ #102011-12-13 08:45Köszi az észrevételeket Zsolti. Nem értem miért ne lenne jó az, hogy 5. és 6. évad. Hisz ezeket nem adták le, ráadásul meg is neveztem, hogy pontosan a 113. részig adták le magyarul, vagyis a 114. résztől lehetne folytatni a leadást! Nem mindenki ért ehhez, hogy XY forgalmazói csomag, nem fogok ezért félig-meddig szakkifejezéseket használni! Aki akarja, az így is megérti, legyen szó bárkiről bárhonnan, így mindenkinek könnyebb megérteni! Nem kitalált az, hogy 7 évadból áll, mert valóban annyiból áll, sajnálom ha valaki nem hiszi el (utána lehet nézni), csak mert nálunk nem adták le még végig,... Azt én is olvastam már néhány helyen, hogy külön címe van a 7. évadnak és hogy mintha külön sorozatnak, meg 2. évad csomagnak, vagy minek tekintik pár helyen. De a legtöbb helyen simán 7. évadnak (Final Act-nek) van megemlítve, így helyesebb, mert a 6. évad utáni folytatása az egésznek! Szóval ez így kissé furcsa, hogy külön el van választva ilyen-olyan jelzőkkel, mert évek kihagyása után csinálták meg animében, mert valójában a sorozat méltó folytatása 90%-ban a manga alapján! Nagyjából tudom miért hagyta abba az RTL Klub anno: mert valami fiatal pacák betelefonált nekik 2 perc durva jelenet miatt és ezért, pedig nem is ismeri a sorozatot. Tudod, vannak durva horrorok és egyéb durva (avagy durvább) sorozatok, filmek is (főleg nappal délután, mikor a gyerekek nagy része már otthon van), ennyi erővel azokat inkább levehetnék a műsorról, de nem,...! Ezt át kéne gondolni és elsősorban a szülő felelőssége a gyerek! Nem tudhatják előre, hogy hányan néznék este 9 után a sorozatot, legkönnyebb előre kis nézőszámot feltételezni,...! Ki kéne próbálniuk és olvastam jó pár helyen, hogyha ismét lenne (a folytatás persze), akkor néznék későn is! Nem csak a vért kéne nézni és a rosszat meglátni, általában nincs benne sok vér, hanem kaland, akció, barátság, humor és érzelmek! Szóval eléggé vegyes és jó! Néhány szempontból tanító jellegű is a sorozat, olvastam hogy voltak, akiknek jobbá tette az életét és a kapcsolatát (igaz, külföldi angol oldalon, de ez nem túl lényeges, hogy honnan), megértőbb lett tőle! Nem elsősorban a gyilkosságra kell gondolni, ettől senki nem lesz gyilkos, nem is lett,...! Ráadásul itt barátok védelméről, erőről és a gonosz legyőzéséről van szó, melyek jó célok, nem pedig gonosz öncélú tömeggyilkosságról! Szomorú és bosszantó, ha valaki csak a vért és a gyilkosságot látja meg egy vegyes sorozatban, vagy filmben, tartja szem előtt! Tudom mi van a 113. rész körül (jól ismerem már a sorozatot, még hogyha a 114. résztől angolul is) és nem igaz, hogy ott egyre több a vér, nem sokkal és nem állandó rendszerességgel! Én nem tudok semmilyen magyar RTL 2-ről, de oké. |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4664 Létrehozva: 2025-06-09
"A gluténmentes is legyen megfizethető!"
3440 Létrehozva: 2025-06-06
PamKutya koncert
2432 Létrehozva: 2025-06-09
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1362 Létrehozva: 2025-06-30
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
1108 Létrehozva: 2025-06-19
Petíció a sátoraljaújhelyi szülészeti és nőgyógyászati sürgősségi ellátás megmentéséért
704 Létrehozva: 2025-07-03
‘Kuss’nál kuss!
553 Létrehozva: 2025-07-01
OG Fluor koncert
4248 Létrehozva: 2025-05-14
Vegán Kinder tojást szeretnének a tejfehérje allergiások!
454 Létrehozva: 2025-06-17
SP Koncert
364 Létrehozva: 2025-06-24
Fogjunk össze az igazságos békéért!
309 Létrehozva: 2025-06-19
#kilmafegyever #klimaterror #emberiség elleni büntett! Mondjunk együtt nemet erre a rendkívül eszelős és kockázatos beavatkozásra!
290 Létrehozva: 2025-04-30
A debreceni fizetős parkolási övezetek bővítésének azonnali felülvizsgálatáért
181 Létrehozva: 2025-06-13
A kassai magyar oktatás jövője
179 Létrehozva: 2025-07-04
Mentsük meg a kisváci Dunapartot!
159 Létrehozva: 2025-06-19
Védjük meg a Margit-sziget mókusait – Pórázra a kutyákat a közparkokban is!
126 Létrehozva: 2025-06-30
Balatonkenese csendrendelet módosítás iránti kérelem
117 Létrehozva: 2025-06-06
Petició a " virtuális autizmus" kifejezès kàros hasznàlata ellen- az autizmus spektrumzavarral èlő gyermekek vèdelmèben
113 Létrehozva: 2025-06-07
Legyen ivókút a József téren!
106 Létrehozva: 2025-07-01
Petíció a Kelemen Béla utcai lakópark építése ügyében
108 Létrehozva: 2025-06-05