A Bükk és a Börzsöny természeti értékeinek megóvásáért!

Olívia a túrázó!

/ #8 Re: Kemence egy békés falu volt!

2018-11-22 07:39

#7: Németh Eszter - Kemence egy békés falu volt! 

1. Hogy kerültek a képbe a jehovások? Jaaa - ők bejöhetnek Kemencéről a városba prédikálni, de a büdös városi paraszt az maradjon otthon? A hajam és az öltözetem miatt engem mindig megtalálnak és kicsit már bosszant a zaklatásuk, de azért én ne menjek Kemence környékére kirándulni, pedig oda nem mini szoknyába meg tűsarkúba megyek!
2. Ok a büdös városi paraszt maradjon a városba és szagolja a benzingőzt- megjegyzem se jogsim, se autóm- de akkor a falusi suttyó se jöjjön a városba, csak mert a vizes zsömle három forinttal olcsóbb és párosával árulják  fekete csipkés bugyit!
3. Én tíz éve heti rendszerességgel túrázom! Soha nem szemeteltem és soha nem végeztem a dolgom az ösvény közepére. Ha dolgom volt mindig elmentem egy fa vagy bokor mögé. Ha jól tudom az állatok segge sincs bevarrva, nem ismerik az angol vécét, de 0-24-ben az erdőben élnek. Az ő ürülékük nem zavar?   

4. (ráadás) Németh Eszti! Te nem az az elálló fogú, elálló fülű sztk szemüveges lány vagy? 
Én is ismerős vagyok Kemencén- emlékszem egy ilyen lányra, úgy húsz év távlatából! 

5. (csak, hogy még egy legyen) A Csarna völgyében mindig is nagy volt a turista forgalom! Ha ez valakit zavar akkor kezdeményezze a teljes Börzsöny lezárását! Megnézném, hogy utána miből élnének a környékbeli települések!