deviza alapú csalás ellen

bizalmatlan

/ #19 Elkobzott lakások semmisség esetén

2018-08-08 14:03

Kedves Menyhért!

Csatlakozom a közösségi feljelentéshez,mivel esetemben a munkanélküliség miatt lettem áldozat.Az AHF lízing mindkét lakásom vitte,perem 2010 óta zajlik,amiből at egyiket szándékosan félrevitték.Fontos dokumentumot hagytak figyelmen kívül,az elszámolást.a fellbbezést az ügyvédre bíztam,aki 2014 után elérhetetlenné tette magát és semmilyen információt nem adott át.A BKKB levelete 2017 júniusában nem küldött és az ügyvéd sem jelezte,hogy befejezettnek tekinti,gyakorlatilag cserben hagyott. Lett volna egy jogi eljárás a Kúrián egy éven belül a BKKB fél éves időn belül határozta meg a felülbírálás kérelmét.Ezt most egy új pártfogó ügyvéd végzi,ma adtam le a bíróságon-erdménye rajtuk múlik.A cél visszahozni ezt a lakást a perbe.

Ami ennél is nagyobb veszteség első gíermekem értelmes,de az utolsó évét nem tudtuk fizetni a középső fiam belerokkant egyedül a lányom menekült egy kapcsolatba,ahol az érzelem mellett fedél is van.

Miért írtam? az a véleményem,ha semmis a szerződés,elmentettem a miniszterelnök kijelentését,akkor az elkobzott lakásokból kimkell zavarni a jogtalan bitorlókat,mert országosan ez sok embert érint.

Hol vannak? aláírással tanúval adtam le ezt a beadványt,amit ügyvéd írt,de még jogi tanácsadóként működhet ebben az ügyben. az egyik segítőmm korábbi ismerős,aki hogy fiát kitanattassa jelzálogba adta lakását és most már ügyvédet keres.Ő most jutott el ide.egyéni problémám mellett tudni kell,hogy az emberek nem beszélnek erről,ez is az aláírással jött elő.írásod ismeri,fent az oldalon,amit kaptam küldöm neki,de a tied ismeri.

Végül kérek kódot!

üdvözlettel

Csapóné Erzsébet