Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!

Vászka

/ #360 Vászka

2011-11-25 17:09

Nem tudom, hogy ez a sok hígagyú mennyire ismeri kis hazánk történelmét és földrajzi fekvését!
Magyarország az elmúlt 500 évben nem nyert háborút! Sőt mindig valakinek a megszállása vagy közvetlen befolyása alatt volt!
Százezreket küldtünk ki a frontra a két világháború alatt! Volt értelme? Nem!
kiment az osztrák, jöttek a románok. Kimentek a románok jött Trianon. Megtörtént a revízió, bejöttek a németek. Kimentek a németek bejöttek az oroszok. Kimentek az oroszok jött helyette a NATO meg a sok éhenkórász politikus!
Magyarország földrajzi fekvése olyan, hogy a történelemben mindig is jó felvonulási terület volt, ugyanakkor az alföld és az alacsony hegyek miatt stratégiailag nehéz megvédeni. Eddig minden nagyobb konfliktusban érintettek voltunk, ez a jövőben is így lesz és mi sajnos nem osztunk-szorzunk! Besorozhat Viktor 10 millió magyart is az se fog rajtunk segíteni. Arról nem is beszélve, hogy az egész ország Budapest központú! Elég csak néhány hidat a Dunán és néhány rendező pályaudvart felrobbantani, az ország már is megbénul!
Elég Paksot vagy Százhalombattát kilőni és az ország áram, gáz és üzemanyag nélkül marad!
Ezért kár besorozni a fiatalokat. Ha már tudom, hogy jön az atombomba akkor inkább a családommal lennék mint valami lepukkant laktanyába!