Zemplén Help Alapítvány - tiltakozás


Vendég

/ #131 Az egész állatvédő cirkuszt be kéne tiltani!

2016-06-28 06:09

Tegnap egy érdekes beszélgetést láttam egy állítólagos állatvédő oldalán, aki Szurikáta becenéven híresült el és erősen felment bennem a pumpa!

Ezt az egész állatvédő cirkuszt az összes önjelölt állatvédőt és szervezetet úgy kéne eltörölni egy tollvonással, ahogy vannak!

Egyszerűen felháborító, hogy már a lopást is megengedik maguknak!

A nő feltett egy posztot, hogy talált egy teknőst. Valaki belinkelte, hogy a gazdája egy órával később már feltette egy csoportba, hogy keresi az állatot. Hamarosan megjelent az idővonalán az állatot kereső tulajdonos és mások sem értették miért nem kaphatja vissza. A beszélgetésekből kiderült, hogy valakinek nekiadta az állatot.

Egyelőre még jogállamban élünk és a talált javakkal csak a törvényekben meghatározott feltételek teljesülése esetén rendlekezhet a találó. Amit ez a nőszemély állatvédelem címén művel, az egyszerűen lopás, azaz köztörvényes bűncselekmény.

Az az állatvédelem egy kalap szart sem ér am block, ahol ilyen cselekményeket elkövető személyeket megtűrnek maguk között. Úgy rohad az egész, állatvédőstől, szervezetestől, ahogy van, ideje eltörölni az egészet a francba!!!