Sehr geehrte GameForge!

Szerkesztő

/ #24 Közérdekű

2011-11-04 19:37

Tisztelt hozzászólók!

A petíciót bezárom,mert vannak akik szeretnének ennél jobbat készíteni úgy látom.

Atropos: Az alábbi ok miatt nem módosítjuk már ezt:

Idézet DaN-tól:

"Nos, 112 aláírással a petíció megváltozott. Örömteli hogy kikerült belőle ez a rész, azonban innentől kezdve ez egy vicc, és semmit nem ér. 300 aláírás után majd megint ki/be kerül valami? Pedig lehetett volna ez jó is..."

Továbbá:

patyomkin:

"Megvizsgáltam az adott petíciós oldalt több szempontból és sajnos az oldal semmiféle biztonsági megoldással nem rendelkezik. Sem egy megerősítő email címet nem kér, sem egy lakcímet és nem akadályozza meg az egy IP címről való többszörös aláírást semAz aláírások szerkesztését (törlése) és azt, hogy az adott petíció szövege is folyamatosan módosítható már nem is említem..Ez így számomra teljesen hiteltelenné vált. Eddig sem írtam alá és ezután sem fogom aláírni. Ha a nevem bármilyen formában kikerülne, megkérem a szervezőt, szerkesztőt hogy azt azonnal vegye le onnan."

Mindenki sok építő javaslattal állt elő,itt az idő hogy alkossatok egy olyan petíciót,ami szerintetek jó. Vagy nem is kell petíció spidertibi? Lehet igazad van,végül is kik vagyunk mi,magyarok,be kell érnünk az elénk hajított csonttal avagy vagy megeszed azt ami van vagy megdöglesz.