Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Mindhalálig Gyurcsány

/ #4851 Re: Re: Re: Re: Fel, fel, MATOLCSY-MARTONYI-JÁRAI TRIÓ, MINT BESÚGÓ III/2 ÜGYNÖK ÉS MSZMP TITKÁR

2011-11-03 21:35

#4849: AZÉRT IS GYURCSÁNY FERENC - Re: Re: Re: Fel, fel, MATOLCSY-MARTONYI-JÁRAI TRIÓ, MINT BESÚGÓ III/2 ÜGYNÖK ÉS MSZMP TITKÁR 

 Azt hiszem, elszakadt a cérnám. Ez a faragatlan narancsos tuskó görény kiverte a biztosítékot. Nem is azzal, amit írt, hanem a stílus, a csak baloldalon látom meg a rosszat, igaz a tizede, mit tizede, ezrede sem igaz annak, amit leírt, de ha sokszor leírja, igazzá válik. A másik oldalon minden jó, amit persze ő is tud, hogy nem az, de a mérhetetlen gyűlölete odáig viszi, hogy annak is örül, hogy a mai kormány másfél év alatt több kárt okozott az országnak, mint 90 óta az összes többi együttvéve. Én ennek a görénynek egy szavára sem fogok reagálni, mert nem vagyok hajlandó fölrobbanni miatta. Üsse meg a guta az apját meg az anyját, ha élnek még. Nem tudom azokat sem tisztelni, mert valószínű, hogy ezt a sok mocskot otthonról hozta. Maguktól nem lesznek az emberek ennyire ellenszenvesek, valamilyen iskola kellett hozzá. Na, én be is fejezem, mert megint nem alszom az éjjel.

Nem baj, kimegyek a nappaliba, tanácsot kérek nagypapámtól a falon. Olyan aranyos mosolyt varázsolt a rajzoló az arcára, annyira élethű, hogy el sem tudom mondani. Nézem a képet, és hallom, ahogy mondja, hogy ő mit csinálna. Ehhez az éjszakai csönd kell, amikor nem zavar senki. Már ez is jó volt, hogy így kiírtam magamból.