Sehr geehrte GameForge!

Szerkesztő

/ #9 Közérdekű

2011-11-03 14:39

A kifogásolt részt eltávolítottam, mivel ekkora vitát kavart, jelen petíciónak az elsődleges célja hogy elérjük,hogy a játék játszható,élvezhető legyen.
Az eltávolított részt nem én tettem hozzá, én sem támogattam. Talán erről majd nyilatkozik az érintett három személy. Javaslom az illetőknek,ha ilyen irányú problémájuk van lehet írni erről másik petíciót akár,de ennek nem ez lenne a célja. Személy szerint én a közvélemény álláspontját fogom mindig, éppen ezért vettem ki az adott részt.
Hangsúlyozom ez a lépés nem az adott rész megfogalmazói ellen irányul,csupán, mint mindenki más, Én is szeretnék valami megoldást már a lag problémákra. Ezért kompromisszumokat kell kötni.
Jelen esetben én mint összekötő vagyok jelen, én bevállaltam, hogy segítek a petíció megírásában, figyelembe vettem mindenki kérését a megfogalmazás során. De a többségnek van igaza, a kivett rész megtárgyalása nem a mi problémánk körébe tartozik most.
Aki emiatt,hogy el lett távolítva az adott rész úgy érzi, hogy visszavonja az aláírását az szóljon és eltávolítom. Remélem így már mindenkinek meg fog felelni a petíció és szerintem közös érdekünk,hogy mindenki támogassa.