Hagyják dolgozni Illés bácsit!


Vendég

/ #129

2016-05-16 20:53

Kedves Anikó!

Többek gondolatával nekem is egyet kell értenem, köszönjük, és gratulálunk Önnek ahhoz, hogy elindította a petíciót, mellyel ha jól látom, eddig a percig 26.000 embert mozgatott meg.

26.000 ember összefogása, közös gondolataik, és támogatásuk teremtő ereje mindenképpen segítségére kell hogy legyen a cukrászda újranyitásának.

Véleményem szerint - ha minden ember átlagosan 1.000 Ft-ot tudna adományozni, (kivételesen most nem az állatvédőknek, vagy a zöldeknek, hanem egy tiszteletre méltó idős mesternek) azzal megelőzhető lenne, hogy Illés bácsi elveszítse a tulajdonát, ugyanakkor folytathassa hivatását, ami élteti.

Jómagam sajnos még nem jártam a cukrászdában, de nagyszüleim szintén hasonló korban járnak, és saját étkezdéjük üzemeltetéséből élnek. Ha nem csinálhatnák, azzal vennék el az egész életüket.

A Facebook népének összefogása, és az adományok  által véleményem szerint Illés bácsi nem csak a hivatását, és az életét kaphatná vissza, hanem biztos vagyok benne, hogy még sokkal tovább élvezhetné a nagyközönség a fagylaltot és a süteményeket.

Kérem, ha tudomásukra jut bármely szervezet, cég, aki el tudná juttatni a felajánlott összeget Illés bácsinak, azonnal tegyék közzé, hogy mindenki hozzájárulhasson.

 

Üdvözlettel:

Kemény Attila 

Budakalász