Hagyják dolgozni Illés bácsit!


Vendég

/ #311 Re: Re:

2016-05-16 03:03

#16: István - Re:  

Használható minden természetes anyag. Sőt! Szóval amit írsz, az nem igaz. De az már igaz, hogy vannak olyan dolgok amiket nem lehet egy helyen tárolni, aminek ismert mikrobiológiai okai vannak. Vagy a megfelelő tárolási hőmérsékletek betartása és ellenőrzése is játszik. Vagy ahol a kórokozókat hőkezelés pusztítja el, ott nem bízhatunk abban, hogy "de ritkán van ilyenből életveszélyes fertőzés". 

Azt mondod, minden vásárló vállalja a kockázatot? Oké, szóval, ha egy ilyen felirat után a rosszul tárolt alapanyagtól a veled menő gyerek beteg lesz / lehet, akkor te ülsz kiskorú veszélyeztetése miatt pár évet a börtönben, az orvosi költséget nem a TB fizeti, hanem elviszik rá a házad. Erre gondoltál? 

Várjál: Ha ezt nem értő külföldi tévedne oda, akkor azok helyett az ilyet javasló ember vállalja a kockázatot? A te családod háza / lakása ússzon el, hogy lehessen gyógyítani? 

A papír amit a NÉBIH elvár azért van, hogyha valami baj van, és sok helyen volt már baj, meg lehessen találni, hogy hol volt a probléma forrása. Életeket ment. Amikor ezek hiánya miatt valaki meghal, akkor az ilyet követelő vásárlók az ötleted által okozott problémák kapcsán üljenek emberölésért életfogytig? Mondjuk veled kezdve...

Én inkább maradnék a szabályok betartásánál és betartatásánál.