Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Boltocska

/ #1219 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-22 19:19

#1206: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 ...hogy 8 és félórában(vagy 12 órában) egyszer mehetsz enni, és wc-re, és 10 perc múlva már bemondanak, hogy vissza a kasszába, a polcokhoz tölteni, a pult mögé kiszolgálni, stb.? Ha nem fizetett nálad elég vásárló aznap, a főnök leordítja a fejed, hogy lassú vagy? Az egy szem cukorka miatt amit a szádba mersz venni, mert már éhen halsz, megy a vásárlók könyvébe a panasz? Milyen traccsparti? Amit a vásárlók folytatnak a fizetés helyett, a pult előtt az áru kikérése helyett, és neked szól be a másik vásárló, hogy igyekezz már? A főnök(+még 2 főnök) bal lábbal kelt és üvölt....+ 200-300 vásárló bal lábbal kelt a napi 7000-ből, és üvölt? Hogy már 9 nap elmaradott pihenőd van, mert nem tudják kiadni, vagyis 9 hete nyomod heti hat napban? Vagy 13 napban napi 15 órában( 5-20-ig), mert leltárra készültök, és a megfejelése az egésznek a leltár napja vasárnap 5-23-ig amikor már a kollégád visz haza, mert buszod sincs, de a blokkoló kártyádat lehúzatták veled időben(mert attól hogy a bolt nem nyithatott ki, mi dolgoztunk vasárnap is)?

Neked nem tetszik az úri szalag mellett ülés? Add be a felmondásod, és gyere a kereskedelembe! Majd megtudod mi a munka!

 

Hangoztathatnám ezt én is!

Csak nem dolgoztam még szalag mellett, és nem tudom hogy milyen, rendőr sem voltam még, ápolónő sem, stb., "csak" boltos. Így nem alkotok ezekről a munkákról véleményt, mert csak kívülről látom, meg arról sem, hogy mennyit dolgozol te, és mennyit én.

Úgyhogy nem mondom!

Csak azt mondom, amíg valaki kívülről lát valamit, és nem tapasztalta meg az adott munka szépségeit, ne itélkezzen, mert nincs hozzá sem alap, sem tudás!