Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

vásárló

/ #1108 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-18 07:30

#1016: 13 - Re: Re: Re: Re: Re:  Ez igaz,csak ezt ti vàsàrlók nem làttjàtok, màr senki nem akar a kereskedelembe jönni dolgozni. Naponta több embert interjuztatok, majd felveszük szerződést kötünk, majd egyeztetünk a beosztàssal s nem jön dolgozni, mert meggondolta magàt. Vagy munkàba àll, de 1 nap utàn kilép mett sok a munka s nem bírja. A gond nem akarnak dolgozni az emberek még akkor sem, ha rà van szorulva. Ezt napi szinten tapasztalom mondhat bàrki bàrmit EZ ÍGY VAN. AKI MEG SZERETI S CSÍNÀLJA IS AZT MEG LEHUROGJÀTOK itt nem velünk kereskedőkkel van a baj, hanem a tiszteletlen vevőkkel skik semmibe veszik sz eladókat. Bezzeg régen olyan becsületünk volt, s szavamra szívesebben foglalkoztam a vàsàrlokkal is, mert megbecsültek minket. Most meg egy DARAB SZARNAK NÉZIK A KEREDKEDELMI DOLGOZOKAT. TEHÀT SZÉGYELJÉK EL MAGUKAT, DE NAGYON KEDVES VÀSÀRLÓK!!!!!

 Akkor beszélgessünk már egy kicsit az átlag eladókról is!

1. Köszön neki, vagy elengedi a füle mellett, vagy odabök egy hellot.

2. Ha valamit kérdezni szeretne, elindulsz felé, gyorsan eltűnik a sorok között.

3. Ha kérdez valamit, mikor a pulton enyeleg, lába között a barátjával, vasvilla szemekkel néz.

4. Ha vásárolna és éppen családi sztoriban van a kolléganőkkel, kénytelen-kelletlen, lebiggyesztett ajakkal odavánszorog, mégis minek zavarja meg a sztorizásban.

5. Ha nem figyel, akkor a pénztárnál tuti pár száz Ft-tal minimum többet üt be, mint ami a polcokon ki van írva, ha kiderül a vevőnek van igaza, még ő van megsértődve, mert nem tudja megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.

6. Ha valamit keres, amit ő lusta megmutatni, akkor azt mondja nincs, igaz a vevő fél óra alatt mégis megtalálja.

7. Ha az első randim sikerült volna, nagyobb gyermekem lenne, de ő csípőből letegez, ha számon kérem, hogy nem ismerjük egymást, még neki áll feljebb, hogy ez a szokás. Nála lehet, normális embereknél meg nem!

8. Kiszolgálás közben nem kéne rágón kérődzni, vagy a telefonnak a fülön lógni, még had settel sem!

9. Nem azt kell irigyelni, aki az irodában dolgozik, hanem tanulni kell és oda lehet kerülni. Elnézve a hözzászólok stílusát és helyesírását, erre vajmi kevés esély van.

Összfoglalva:

Sokkal több szégyellni valója van az eladóknak, mint a vevőknek! Tessék a saját házuk táján sepregetni!