Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!


Vendég

/ #585 Re:

2016-04-13 18:20

#1: -  

 Érdekes. A mentősök, tűzoltók, pincérek, szakácsok, benzinkutasok, rendőrök, buszsofőrök, vonatvezetők nem hisztiznek. Nekik biztosan nincs gyerekük, nem emberek, nem alszanak, napfényt esznek és minden vasárnap kicsattanó jókedvvel végzik a munkájukat.

Először is: teljes mértékben igazat adok azoknak akik azt követelik, hogy vasárnapra 100%-os túlórabér legyen bevezetve minden szegmensben. Ez így korrekt, mindenki felé. Másodszor: legyen választási lehetőség, ha kell, akkor vegyenek fel új embereket a hétvégi nyitvatartás miatt a boltok. Ezért harcoljatok, ne pedig sírjatok. Senkit nem hat meg, mert az ország fele így is dolgozik vasárnap és bizony ők is szívesen otthon lennének a családdal, de ha ez mindenkinek megadatik akkor óriásit fogtok szívni.

Másodszor: hagyjátok már végre abba a sírást. De tényleg. Szánalmasan unalmas ez a mentalitás, mindig mindenért csak sírunk és másokat okolunk. Nőjetek fel végre és tegyetek is valamit azért amit el akartok érni. Ha mást nem, képezzétek tovább magatokat egy esti tanfolyamon és menjetek el más szférába dolgozni. És senki ne mondja, hogy könnyű ezt mondani, mert ha csak egy kicsi akarás is van az emberbe akkor ez a legkevesebb amit tehet. Persze, a legkönnyebb reggel felkelni és rögtön más arcába bőgni, hogy milyen nehéz az élet - de van egy rossz hírem: senkit nem érdekel mert mindenki ugyanabban a cipőben jár, csak a normálisabbika nem picsog rajta, hanem tesz ellene.