Orbán Ráhel NE kapjon egyetemi katedrát!!!!

Géza

/ #31 Re: Belekotyogó!

2016-04-08 09:13

#30: Belekotyogó! - Belekotyogó! 

Ez a bejegyzés  úgy két hete valamikor hétfőn négy körül ment körbe a facebookon! Mivel a Corvinuson tanulok hamar eljutott hozzám is a hír- én még láttam eredetiben- alig fél órás volt a bejegyzés de volt vagy száz hozzászólás- anyázás és dícséret felváltva. Most nézem, hogy már nincs fenn de az egy évvel ezelőtti böfögése viszont még olvasható, pedig anno törölte is magát a facebookról mikor írását felkapta a sajtó! Érdekes, hogy erről a nagyobb hírportálok nem írnak!
Mondjuk a Gépnarancs szerint ez kamu, de én láttam az eredeti bejegyzést még Orbán Ráhel eredeti facebook oldalán. Ha az egy kamu oldal volt akkor a hamisítónak sok munkája lehetett és valószínűleg hónapok óta készülhetett erre. Nyilván jós tehetséggel is meg lehetett áldva, vagy kellő türelemmel, hogy kivárja a megfelelő alkalmat. De ez bizony maga Ráhel írása és gondolata- nem hazudtolta meg magát!

Szó nincs itt kamuról, a Gépnarancsnak meg üzenem, hogy van még hová fejlődnetek! Mondjuk úgy, hogy törölve lett a bejegyzés nehéz kideríteni az igazságot.