munkaszolgálat

vox humana

/ #430 de profundis

2011-10-12 19:29

Tisztelt Polgártársak! Jómagam azok köté tartozom, akik a Szolidaritás mozgalom tágra nyitott kapuján is beléptem. Meggyőződésem szerint mindannyiunknak - konzervatív, liberális és szocialista demokratáknak - korrekt és legitim keretet kínál a szakszervezetek kezdeményezte összefogás. Abban is tanácsosnak tartom az összefogást, hogy ne hagyjuk Orbán Viktor hazaáruló és provokatív "koalíciójának", a Mussolinit totálisan, Hitlert pedig egyes elemeiben felidéző, követő nacionalista - álkeresztény és álpatrióta - bandájának, hogy a nemzeti ünnep előestéjén ugyanolyan gyilkos helyzetet teremtsenek, mint öt évvel ezelőtt. Az Astoriához tervezett
rendezvényünk aljas provokáció, amely elől bölcs lenne kitérni "okos enged, szamár szenved" alapon. A brutális konfrontáció "szakterületén" ők a profeszionális és a Kossuth tér egykori elrondításában, emberéletek veszélyeztetésében, primitív rombolásban (kordonbontástól közterület összepiszkításáig és TV székház-ostromig terjedő széles skálán) igazán tapasztalt "népfront", vonuljunk ki a szent hegyre (ad monntem sacrum) - pl. a Tabánba vagy a Várnegyedbe, és kerüljük el a hatralomgyakorló álszentek intézményesen rendelkezésre álló (anti-?)terrorista különítményeseit és potenciális harcostársaikat, gárdistáktól betyárseregekig.
Legyünk Gandhi követői, és ne süllyedjünk le a damaszkuszi úton egykor "rendőrkanyarral" fordult
Fidesz-banda szinvonalára. Semmi közük a keresztényi gondolkodáshoz, és a hazához, amelyet éktelen hozzá-nem-értésük és hatalmi tébolyuk hatékonyan rombol napról-napra.