Önkormányzati támogatást szeretnénk a mosható pelenkához


Anonymous

/ #19

2016-03-02 11:45

Természetesen a kórházak állapota, ahogy a közbiztonság, az erdők tisztasága, az állatok védelme, minden fontos, és amiben tudok, részt veszek, segítem az ügyet, hazámat szolgálom, a kerületem közbiztonságát elősegítem, erdőt takarítok stb. Nyilván mindenki mindenben nem tud részt venni. Aláírom szívesen a kórházak állapot-javítására vonatkozó petíciót, vagy bármit, amivel egyetértek és azonosulni tudok. A mosható pelenkával, ha nem értesz egyet, ne írd alá. Akik használják, ezzel bizonyos célokat támogatnak. Indíthatnék én is petíciót, hogy tiltsák be a dohányzást minden közterületen, mert én és a gyerekeim passzív szenvedői vagyunk a zebrán, amikor átkelünk, vagy a nagyobb intézmények előtt, ahol kupacokban ontják rám a füstöt kéretlenül. Hogy a kutyatulajdonosok (tisztelet azoknak, akik összeszedik) kutyájuk piszkát a közterületeken hagyják, amibe én és a gyerekeim, de közülünk bárki belegyalogolhat, egyéb esetben fizessenek helyszíni bírságot. Itt minden arról szól, hogy hosszú távon az együttélés, a világ, az erőforrások, a környezetünk jobb legyen. 

A mosható pelenkával talán, hogy ne állítás legyen, csökkenthető az ökológiai lábnyom. Hiszek benne, én csökkenteni próbálom azzal, hogy ezt használom. 

Én már megvettem a pelenkát, és nem fogok rá támogatást kapni, sőt már a második gyerekem használja, én ebből pénzt nem fogok látni, szóval nem lejmolok. GYES-ből meg, akik fentebb írta, próbáljon meg jövedelempótlásként megélni 2-3 gyerekkel, még ha nem is használom a technika vívmányait, akkor sem elég még kenyérre és vízre sem. Itt szokott jönni, a menj vissza dolgozni, visszamentem, pont azért mert GYES-ből csak éhenhalni lehet, most GYED-en vagyok (köztudottan ez azoknak jár, akik dolgoztak, tehát nem alanyi jogon, ebből adót és járulékokat vonnak). 

Ugyanakkor mondhatnám, az én adóforintjaimból takarítják a kutyagumit, amit fel lehetne szedni, meg a szétszórt cigarettacsikkeket a közterületeken...