Elegünk van Parászkából!


Vendég

/ #623

2016-02-15 19:02

Pár évvel ezelőtt a marosvásárhelyi rádió komment-felületén még polemizáltam ezzel a némberrel, a "bedolgozóval", a Bestiával. (T.i. nem tagja a Szerkesztőségnek. Ő önkéntes, a helyi és pesti liberók kitarto(tt)/ beképzelt /kiképzett zsándárkja, ránkszabadított hellerágija, kálmánolgája).

A rádió igazgatójának is a figyelmébe ajánlottam, (mekkora naivság, hisz' egy iskolát képviselnek, igazi elvbarátok), a minden izében megátalkodott és feltűnően az erdélyit és magyart számtalan irományában, megszólalásában csúfondárosan becsmérlő attitűdje miatt. Persze hiába.
És, szerintem Kelemen Hunornál is hiába kopognak ezzel a petícióval: kollegák voltak "a Hét"-nél, a néhai kartárs(leszármazott)aknak fenntartott de mostmár "újszellemű", az Új magyar szó-val rokon és vele egy tőről fakadó, ezért senkinek sem kellő, befuccsolt, kisebbségeknek szánt kultúrpénznyelőnél. ("Holló a hollónak...").

Annyira elegem van "a Parászkából", hogy több. mint egy éve nem hallgatom azt a műsort, ahol előfordult és nem olvasok olyan lapot, ahol az agymenései befertőzik az erdélyi magyar közmédiát. Kár, hogy eddig is hatott és ártott is eleget az ejtőernyősként idepottyantott, igazi liberókkal és neveikkel ágáló üdvöske.
Nos, kíváncsi vagyok: még meddig ?! Vagy itt, nekünk éppen ő a soros ? Akkor, a tiltakozás hiába: a pénz mindent visz...
Alászolgálja !