A Kúria szervezzen devizahiteles konferenciát (2016 tavaszán) - 2016 ŐSZÉN !!!


Vendég

/ #6

2016-02-13 10:33

Akkor emlékeztetni kellene az illetékeseket a Ptk. 231.§ (1) és a Ptk. 231.§ (2) bekezdésének tartalmára, nem kihagyva a Ptk. 207. §(1) és a Ptk.231. §(2) bekzedéséebn foglaltakat sem! Fel lehet hívni a figyelmét a legilletékesebbeknek a Ptk. 226. §-ában foglaltakra is!No meg arra is, hogy az eltelt 7-9 év tesze-tosza látványintézkedésnek jó, de törvényes, jogi,-és főként a csalárd, manipulált, és trükközött banki tevékenységek valódi és végleges megoldást nem jelentő semmittevésükre is!

 

Most jött el az az idő, amikor már nincs értelme a meghátrálásnak, a másfél millió, bankok által pénzügyileg teljesen kifosztott károsult kitartóan követelje a valódi,-és végleges jó pénzügyi megoldást jelentő kormányzati, IM,-és NGMáltal közösen nagyon gyorsan meghozandó törvényt, hogy a bankok ( kormányzati együttműködéssel ) se folytathassák a további pénzügyi kifosztást, és mindenki csakis a bankjától ténylegesen kapot kölcsönt törlessze vissza egy normális mértékű kamattal!

 

Követelni kell továbbá azt is, hogy a bankok soron kívül készítsenek el minden adósuk felé egy új elszámolást, feltüntetve benne az eddigi, évek alatt visszatörlésztett összegeket is, és tartozásközlő levelet az előbbiek figyelemb vételével!! Csakis ez jelentheti az igazi, végleges és mindenki számára valóban megnyugtató kormányzati és parlamenti intézkedést!! Elég volt a bankok mindegyike által folytatott adóskifosztásból, ugyanis a folyósított kölcsönösszeg normális öszegben történő visszatörlesztésének létezik érvényes jogi, - és törvényes megoldása is!!

 

Szeged, 2016. február 13.

 

 id. Rucz  Tibor