Elegünk van Parászkából!

Kozma Szilárd

/ #347

2016-02-12 15:14

Apropó, hogy a petíciót aláíró Marosvásárhelyiek nem merik vállalni a nevük kiírását, a petíción:
Amennyiben az utóbbi helyhatósági választásokon a Vásárhelyi médiát is kézben tartó és működtető Várárhelyi RMDSZ, nem tesz keresztbe a saját jelöltjének, amiért azt, annak a polgármesterré választatását, a másik két erdélyi magyar párt is támogatta (Vagy miért másért?) és nem vonja annak a jelölését vissza. 

Illetve, ha a Dorin Floareaval szemben teljesen esélytelen Fuda Gyheorgye nem repül haza Hollandiából hirtelen és nem osztja meg a magyarokat, pontosabban a vásárhelyi magyarok szavazatait, akkor az utóbbi négy évben Smaranda Enache lett volna Marosvásárhelyen a főpolgármester.

És garantált, hogy abban az RMDSZ-vezér, Frunda Gherorghe által elgáncsolt, számunkra mindenképpen jobb  helyzetben (emberibb és európaibb légkörben), a mára rejtőzködővé vált magyaroknak, több mint a fele nem rejtőzködne! Mert nem az a baj a vásárhelyiekkel, hogy nem merik vállalni a nevüket, hanem az a baj, hogy a reális számarányukhoz képest, kevés Marosvásárhelyi és vásárhely-környéki magyar merte aláírni a petíciót, miközben egészen biztos, hogy annak a szellemiségével sokkal többen egyetértenek, mind Vásárhelyről, mind a környékéről, Maros megyéből. És ezért a Parászka Borókákat futtató RMDSZ - vezérek a vétkesek!