Megfelelőbb nevet az Egyetemnek!

A felsőoktatás hű fia

/ #10

2015-12-03 13:41

Szerintem azokat a hungarista idiótákat, akik azon erőszakoskodnak, hogy valami "mélymagyar" nevet erőszakoljanak rá a főiskolára, ami NEM egyetem, ugyanúgy el kell utasítani, mint az őrülteket, akik fellengzős, hülye nevet adnának neki.

Az olyan nevek, mint a "Kecskeméti Főiskola" vagy DE, vagy PTE, stb. a politikailag semleges elnevezésükkel sokkal komolyabb elköteleződést sugároznak az objektív tudományos munka iránt, mint egy ilyen nagyot, mégis semmitmondó, frázispuffogtató név, mint a "szentnek kikiáltott Pityu", vagy épp a Pallas. Ugyanilyen erővel Chuck Norrisra is átnevezhetnék, az is lenne ennyire komolyan vehető... 

Az elmúlt öt év mocsárbűzű neofasiszta őrületében a leghülyébbek elhitették magukkal, hogy a néppártiak, esetleg: antifasiszták nevei és emléktáblái "miatt" áll olyan rosszul az ország, és ha mindent átneveznek valami hitlerista népírtóra, akkor majd rögtön "minden szép lesz"... a valóságban azt látom, ha egy "alsópusztai szennyvízülepítő" nevű dolgot átneveznek egy 1945-ben a civil lakosság írtásáért elítélt horthysta nevére, attól az még egy mocskos, gondozatlan szennyvízülepítő marad Alsópusztán. Hülye, aki nemzetieskedő szimbolikával őrjöng, mert az nem javít semmin, sőt, csak ront mindenen! Gondolkodni, érezni és dolgozni kéne megtanulni, nem árpádcsíkos kapcarongyokat rázni.