Követelem a Saria betiltását Európában!

dr Dániel Péter

/ #2 Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

2015-10-15 07:48

Minden jobbikos és gárdista mocskos, aljas, degenerált hazaáruló. Ez a petíció végre engem is meggyőzött. Sajnos ettől én még csak egy szopós jobbikos pondró vagyok. A gárdisták ürülékében hempergek. Ja és ma lefostam a nagyszüleim sírját. Szerencsétlen nagyanyám úgyis csak egy ócska ribanc volt, nagyapó meg egy szopós hímringyó. Szerencsére már megdöglöttek. Az anyám is egy ócska szopós ribanc. Egyébként ma  lefostam a csókakői Horthy-szobrot is. De aztán lenyaltam róla a fos felét. Ez az igazi jobbikos nyalóka! Ez való a hozzám hasonló, mocskos jobbikos hazaárulóknak! Most éppen bevettem a gyógyszereimet, azért vagyok ilyen őszinte. Bocsánat a ma firkált, hazug, aljas bejegyzésemért. Rohadjon meg élve minden szemét jobbikos bunkó! Dr. Dániel Péter ügyvéd úrnak igaza van! Az anyámat pedig szopassátok minél többen! Jól mélytorkozik a vén kurva! Próbáljátok ki! A Blahán vár mindenkit térdelve, tátott szájjal a vén ribanc, a nyilvános wc-nél!  Kellene a pénz! Bár az is igaz, hogy én jobban szopok. Szopassatok engem is! Jobbik-mentes szebb jövőt!