Tiltakozás a Nemzeti Pedagóguskar etikai kódexe ellen

Belekotyogok!

/ #105 Egy volt tanár

2015-08-17 06:37

Két évig tanítottam! Egy éve megcsömörlöttem az egésztől ezért pályát módosítottam- a fizetésem ugyan nem lett több, de itt a napi 8 óra az valóban 8 óra munka és a légkör is jobb!
Az oktatás helyzetét azért nyomon követem és feltűnt itt néhány furcsaság! 
Visszaolvastam a hozzászólásokat:
Egres Béla, Lovászi Fruzsina, Páll Ferenc MarDan és Csongrádi Eszter!
Még jó fél éve ez a díszes társaság egy közös levélben fenyegették meg a váci diákokat!
Csongrádi Eszter a Péleusz nyelviskolában dolgozik-legalábbis elmondása alapján! -azt a levelet kolléganője Vámos Edina is aláírta!
Egy éve az angol éerettségi botrány kapcsán maga Csongrádi Eszter nyilatkozott a Péleusz nyelviskola nevében az eduline hírpoertálnak. Ugyan ebben a cikkben nyilatkozott egy Studniczky Róbert nevű informatikus is!
Az angol érettségi botrány kapcsán a diákok létrehoztak itt egy petíciós oldalt ahol szintén megszólat egy Páll Ferenc nevű ember!
És most figyeljetek!!!!!!!

Az, hogy Csongrádi Eszter és Vámos Edina ismerősök az rendben van, hisz egy helyen dolgoznak, de mindkettőjük ismerettségi körében a facebookon megtalálható Studniczky Róbert és egy Páll Ferenc nevű ember- sőt ez a két ember egymás ismerősei is és ennek a négy embernek van egy rakat közös ismerőse!!!!!!!!! Begugliztam a MarDan nevet- ez egy cég ami rendezvényszervezéssel is foglalkozik és egy Páll Ferenc nevű ember az ügyvezetője! Lovászi Fruzsináról nem találtam semmit!
Kaltenekker Anikónak és Egres Bélának nincsenek ismerősei a facebookon, viszont kaltenekker Ankióról található a facebookon egy panaszbejelentés. Ha beguglizzátok a nevét rögtön a második találat!

Ez azért nem lehet véletlen!
Szerintem kicsit kapjátok össze magatokat mert ezzel szart se fogtok elérni. Ahogyan előttem is írták: Balog úr szarik rátok nagy ívben, ezt az oldalt meg szét fogják trollkodni. Egy éve az angol érettségi miatt tiltakozókat is ez a társaság szerelte le nyilatkozataival és hozzászólásaival- az ég világon semmit nem értek el az érettségizők. Félek ti sem fogtok! 

Utcára, vagy törődjetek bele és engedelmeskedjetek az előírásoknak- mert ennek így semmi értelme!