Tiltakozás a Nemzeti Pedagóguskar etikai kódexe ellen

Pécs

/ #104 Re: Re: Re: Fejezzétek be az izgatást!

2015-08-17 06:20

#88: Villám - Re: Re: Fejezzétek be az izgatást! 

 Kedves Villám!

Pécsen élek és a bíróságon dolgozom, és aránylag jól ismerem Béla bát!
Az említett rádióriport hozzám is eljutott és aki ismeri a Klubrádiót az tudja, hogy nem szabad a szavukra adni. Se a hang se a stílus nem stimmel. Ez nem az az Egres Béla akit itt Pécsen ismerünk!
Az igazi Egres Béla valóban egy KDNP-s aktivista aki polihisztornak képzeli magát és minden lében kanál! Nem tűri a visszautasítást ezért az elmúlt években több zaklatási ügye is volt. Ez a JGE pont rá illik.
Már az magában gyanús, hogy ez a JGE a nevében vagy három éve nyilatkozgat mindenfélét, de ő a riport szerint nem kíván feljelentést tenni pedig ismert politikusnak tartja magát. Ha velem történne hasonló és tudomást szereznék róla egyből mennék a rendőrségre, de Béla bá ezt három éve tűri- vajon miért???????
Sajnos létezik a fószer és valóban olyan mint amilyennek a hozzászólásai alapján megismertük! 
A teljesítménytúrázók és a diákok tudnának róla mit mesélni.
Korábban is volt már rá példa, hogy valakit oda állítottak bábunak, hogy csináljon meg bizonyos dolgokat meg nyilatkozzon, aztán mikor forró lett a talaj mindent cáfoltak. Fenyegetőztek már feljelentéssel is de eddig soha semmi nem történt!
Viszont Egres úr egyszer már feljelentette a kivitelezőket akik a kultúrális fővárosa rendezvényekre készülve a közterek felújítását végezte- az egész ügy az ügyészségig jutott és persze a beruházások e miatt jelentős késést szenvedtek! 
Te vagy nem ismered az embert vagy a troll csapatához tartozol! 

Petíciósok és Pedagógusok! 

Kicsit kapjátok össze magatokat mert hamar itt az október és ezt a spenótot is le fogják nyomni a torkotokon. Nem véletlen, hogy ezt most dobták be a köztudatba- kezdődik az iskola és nektek akiknek ezt véleményezni kell ez lesz a legutolsó amire időtök és energiátok lesz. Lesz az iskolakezdés körül annyi zökkenő, hogy novemberig nem éritek utol magatokat! 

Gondolkozzatok és döntsétek el, hogy mit szeretnétek és azt se feledjétek, hogy ez az egész a ti adótokból megy ti ellenetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!