Tiltakozás a Nemzeti Pedagóguskar etikai kódexe ellen

Egy volt tanár

/ #62 Minisztérium

2015-08-16 07:10

Látom a bolondok itt is megjelentek!

Nem írnám le a nevem, de az EMMI egyik alkalmazottja vagyok!
Balogh Zoltán valóban kapott a héten egy levelet Egres Bélától! Csongrádi Eszter meg a Péleusz nyelviskola egyik újjáalapítója. Guglizzátok be a neveket!
Ezzel a petícióval tényleg nem mentek semmire! Több tíz ezer munkanélküli tanár van az országban- sokan feketén vagy alkalmi munkában dolgoznak és sokan szívesen elmennének tanítani még ilyen mostoha feltételekkel is megrt legalább a havi 100 ezret haza vinnék és be lennének rendesen jelentve!
Egy szóval Balog úr erre a petícióra tojik nagy ívben, ellentétben az ilyen Egres Béla félékre!
Rengeteg levél érkezik. A Jehova Tanúi is megkeresték már hasonlóval! -sőt ők indítottak itt egy petíciót is. 
Ez a sok-sok elképzelhetetlen ötlet mely a 30-as évekbe repíti lassan vissza az országot bizony az ilyen Egres féléktől származik. És ezek az ötletek arra nagyon is jók, hogy gumicsontként elfedjék a valós problémákat. Tudják idefenn, hogy úgy sem lesz komoly ellenállás. A tanárok morognak egyett majd megpróbálják betartani az előírásokat. Amíg télen a tanárnő a hosszú szoknyában fagyoskodik se gondol arra, hogy az iskola összedől és ugyan ez igaz a tanárurakra akik májusban a 40 fokban izzadnak a hosszú nadrágban, ingben és fekete zárt cipőben! A diákok is le lesznek kötve a mindenapos énekkel és testneveléssel!

Ha hagyjátok a végén droidokat faragnak belőletek!
Gondoljátok át!