Legyen valódi vízi és légi parádé Budapesten augusztus 20-án!


Vendég

/ #2 Re:

2015-06-16 16:26

#1: -  

Az, hogy egyelőre ilyen kevesen írták alá a petíciót, mindössze annyit jelent, hogy még kevesen tudnak róla, nem sikerült eléggé megreklámozni. A parádé iránti igényt minden alkalommal bizonyította az a több ezer ember, akik ott voltak a Duna-parton, nem beszélve a tévés közvetítések nézőiről (már amelyik évben volt ilyen). Érdemes lesz megnézni július elején a Red Bull Air Race miatt kilátogató tömeget.
Nem sorolnám fel, mi mindenre herdálják feleslegesen az adófizetők pénzét, de ha már erről beszélünk, én azt kérdezem, hogy az állam miért a Red Bullt támogatja milliárdokkal a magyar pilóták, sportrepülők, mezőgazdasági repülők és a repülés egyéb ágazataiban tevékenykedők helyett, akik minimális megbecsülés mellett végzik egész évben áldozatos munkájukat, vagy szereznek hírnevet hazánknak a különböző világversenyeken elért kiváló eredményeikkel?
Miért nem a hajósok kapják a támogatást, akik az állami gondozásban élő gyerekeket évekig ingyen hajóztatták a parádék idején? Biztos, hogy tőlük kellene elvenni ezt a lehetőséget?