Együtt a Budai Campusért!

Gábor.Seressy

/ #490 Re: Re: Re: ELTE-ÁJK

2015-06-11 07:01

#489: - Re: Re: ELTE-ÁJK 

 Ez lehet, hogy egy valódi nyilatkozat! Kedd óta többen is megosztották és eddig senki sem cáfolta-ellentétben a Corvinus levéllel amit már aznap cáfoltak másnap már feljelentést is tettek! 

Teljesen logikus- az állandóan farkast kiáltó juhász esete.
Kiszivárogtatnak néhány rémhírt, el is kapnak néhány "lázadót" ezzel is hiteltelenítve tevékenységüket és a sokadik iylen esetre már oda sem figyelünk. 
Egres Béláról sokfelé sokmindent lehet olvasni és hallani! Viszont akik nem ismerik könnyedén mondanak róla sokmindent. 
Akik jól ismerik tudják, hogy közel áll a tűzhöz! Ő tipikusan egy olyan ember aki szélsőségesnek és bohócnak tünteti fel magát. Egy darabig odafigyelnek rá, aztán nevetnek rajta- a végén már észre sem veszik. Aztán nézünk a nagy boci szemeinkkel, hogy milyen magasra is jutott és a mi életünket irányítja.
Most érettségi és vizsgaidőszak, utána nyár és buli szezon, szeptemberben meg vár minket a meglepetés, de akkor már késő lesz cselekedni.

Ami a diákmozgalmakat illeti és ezt az országot én már feladtama  reményt. Nekem kezemben van a diplomám és már Ausztriában dolgozom ötszörös bérért! Kocsi kégli nyaraló minden együtt van. Sokáig kitartottam otthon, szinte az összes tüntetésre elmentem. A netadó ellenire külön szabit vettem ki (beáldozva a karácsonyt) és haza mentem! 
-felesleges volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idekinn ennél lényegesen kevesebbért is utcára mentek már milliók, buktak kormányok és kerültek börtönbe-utána meg családostúl az utcára magas rangú politikusok-miniszterek. 
-de tőletek keletebbre is már ez a helyzet.

Egy valamit leszögeznék. Itt és tőlünk nyugatabbra lassan kiteszik a megtelt táblát- nem mondják, de ez lesz- főleg azok után ahogyan a menekült kérdéssel foglalkozik az adótokból élő kormányotok. 
Jól élvezzétek ki ezt a nyarat-bulizzatok sokat mert szeptembertől lehet se egyetem, se munka nem lesz számotokra, ide meg már nem jöhettek!
Vagy kimehettek az utcára, utakat hidakat zárhattok le, Parlamentet körbe foghatjátok! Nyár van-meleg van éjjel sem fogtok fázni és a vizsgaidőszak után két hónapig tanulnotok sem kell. Ti tudjátok, hogy most nyáron mi lesz a fontosabb! De ha nektek jó a rabszolgasors akkor rajta csak utána ne panaszkodjatok!