Együtt a Budai Campusért!

Belekotyogok

/ #473 Fiatalság!

2015-06-04 12:41

Nekem sajnos az a meglátásom, hogy a mai fiatalság, de úgy egészében az összes korosztály töketlen. Még azok is akik anno a rendszerváltást megcsinálták-márpedig ott volt tömegbázis! És ez a korosztály is még bőven 40-es 50-es éveiben jár! 

Figyelemmel követem az eseményeket és sajnos az az érzésem, hogy ti ezt igazából nem is akarjátok- vagy feltünési viszketegségben szenvedtek, vagy így akartok saját politikai karriert csinálni mint 25 éve az akkori rendszerváltók- akik szintén nem gondolták komolyan az egészet csak hatalmat szerettek volna.
Ebben a hónapban elvileg lesz egy két napos BKV sztrájk. A facebookon legalább öt olyan csoport van akik országos útblokádokat szerveznek. Ha annyira komolyan meg akarjátok menteni az egyetemeteket akkor egyeztesetek a BKV szakszervezettel meg a blokádosokkal és közösen léptek valami drasztikusat! Egy kis felvonulás és egy ilyen petíciós oldal nem fogja az egyetemeteket megmenteni. Oké törvények meg minden- ha nyolc általánost végzett utcaseprők lennétek azt mondanám tartsátok be beüről betűre a törvényt- ha törvénybe hozzák, hogy kútba kell ugrani keressetek egy kutat!

De könyörgöm!!!!!!  Belőletek diplomás ember lesz és gondolom nem utcasepréshez kell a papír. Belőletek cégvezetők, felelős döntéshozók lesznek. Ha nem tudtok kiállni érdekeitekért és féltek a konfrontációtól akkor csak Bólogató János lesz belőletek -ezekből lesznek a balekok, de ehhez nem kell diploma! A kormány jelenlegi intézkedéseiben semmi törvényesség nincs. Igaz kétharmad van, de a választási kampányban ezek a dolgok nem szerepeltek! Kutya harapást meg szőrével kell gyógyítani.

Valljatok végre színt és döntsétek el, hogy mit akartok. Ha azt mondjátok, hogy képtelenek vagytok az akaratotokat végig vinni és abba hagyjátok az egyetemet és elmentek kukásnak még azzal is ki tudnék békülni! 
De ez a két állapot közötti punnyadás ami öt éve jellemez titeket ez nem járja. Csináltok is valamit, de még sem értek el célt. Hitegetitek az embereket, de amikor végre össze jönne a kritikus tömeg visszavonulót fújtok. Akik meg kicsit radikálisabb ezsközökhöz nyúlnának hamar oldalba támadjátok! Ha 1956-ban is így viselkedtek volna a fiatalok szerintem még mindig Rákosi Mátyás lenne a miniszter és egy nagy Sztálin szobor állna a ligetben! Tudom 56-ot elbuktuk, de volt értelme és eredménye a felkelésnek! Tudom mert éltem akkor- végig éltem az egészet!