Együtt a Budai Campusért!


Vendég

/ #421

2015-05-25 13:36

Felháborítónak tartom, hogy a több mint száz éves Arborétiumot - ami egyben az egyetemisták gyakorló helye is - sajnálatos módon tönkre akarják tenni, amelyet egy érdekcsoport kinézett magának. Ki képes az egyetemet felelőtlenül felforgatni és lehetetlenné tenni, ahelyett, hogy örülnének a nemzetközileg is híres egyetemi gyakorlóhelynek, a Főváros csodálatos pihenőhelyének. A Budai Campus és a Corvinus Egyetem presztizsét emeli ez a különleges, csodálatos kert, amely hatalmas kincs, a több mint száz éve és folyamatosan betelepített fáival, bokraival, növényeivel. Pár évvel ezelőtt az egyetem oktatóinak áldozatos munkájával, szakmailag megalapozva az Arborétumot tudományos alapossággal újították fel, ami sok-sok millió forintba került. A Campus könyvtárát szintén modernizálták, teljesen felújították, ugyanígy a központi épületet is.
Az egyetemen folyó kutatás és oktatás magasabb színvonalat biztosít a BSC hallgatók részére, mint az ország legtöbb főiskoláján.
Kérem, szíveskedjenek gondolkodni, vagy mindent tönkre kell tenni?! Ilyen gazdagok vagyunk, hogy ami jól működik azt kell tönkre tenni?! Egy ember, aki utálja az eszetlen rombolást.