Mi európaiak vagyunk, és azok is maradunk!


Vendég

/ #1

2015-05-18 10:17

Oh! Szóval a megbánás halovány szikráját sem mutató elkövetőknek vannak jogaik?! Mi van kedveskéim az áldozatok jogaival?! A párszáz Ft-ért halálra kínzott nyugdíjasokéval, a megerőszakolt gyereklányéval, az élve eltemetett, előtte megkínzott kisgyermekével, a lőtéri gyilkosság áldozataival, stb. stb. stb, nekik nem volt joguk élni?!

Magyarországon vicc büntetési tételeket alkalmaznak, a gyilkosnak több joga van, mint az áldozatnak és a rendőrnek! Ideje ezen változtatni. 

Miért kell olyan elemeket visszaengedni a társadalomba, akik erőszakos cselekedet miatt reggel szabadulnak, délután már megerőszakolnak egy kislányt pár településsel arrébb?! Miért kell olyanokat visszaengedni a társadalomba, akik képesek napokig vadászni egy 5 éves gyerekre, hogy utána elrabolják és szexuálisan bántalmazzák?! Miért kell olyanokat visszaengedni a társadalomba, akik hidegvérrel ölnek, nulla megbánás és a legnagyobb fájdalmuk, hogy lebuktak?

 

Igaz, nyugatabbra nincs halálbüntetés, de a rendőrnek jogai vannak, nem csak a bűnözőnek és az ilyen embernek nem nevezhető lények legtöbbször "sajnos" elfogás közben elhunynak...

Miért is kell az adónkból olyanokat eltartani, akik szabadulás után újra ölni fognak és időzített bombaként ketyegnek a börtönben?