Miskolci Cementgyár STOP


Vendég

/ #71

2015-05-15 15:17

Tisztázzuk ! Tény az hogy a hulladék az egyetlen esetben sem azonos. Azaz soha nem lesz egynemű így ez nem homogén. A hulladék átadójának törvényi kötelessége a beazonosítás. Ha ez így vagy úgy nem úgy sikerül. Pénz miatt vagy tudatlanságból, akkor a laborjaikban azt sem tudják, hogy mit keressenek. Ebből következik, hogy gőzük sem lesz arról, hogy mit égetnek. Kit érdekel az olajos forgács! Az sokkal jobban érdekel, hogy az olajosnak mondott forgács esetleg mit tartalmazhat még, mert esetleg más is fel lett azzal itatva és csak utána kezelték még olajjal a forgácsot. Mért tennének ilyet? Mert ahol a hulladék keletkezik akkor a tulajdonosnak másként kell eljárnia ami sokkal költségesebb.

Szemenszedett hazugság, hogy csak petpalackot égetnek. Minden műanyagnak mások az összetevői. Olyanyira, hogy a kínai gyártó maga sem meri elárulni, hogy milyen alapanyagból készültek. A műanyag alapanyag és receptúra gyáranként változik és titkos. Akkor honnan tudná a laborosuk, hogy a bevitt "válogatott" szemét mit tartalmazhat.http://www.plastic-planet.de/

A teljes film kb 1-2 órás és magyar nyelven is ment a Tv-ben. Nézze meg. https://www.youtube.com/watch?v=5bNxEvhd58E

Ha gázzal szénnel és fával tüzelnének azzal is "jobban" járnánk mint az Önök által preferált 54800 tonna hulladékkal évente. Egészen egyszerűen mert az homogénebb min bármelyik szemetük. Természetesen sem a fa sem pedig a szén nem jó.

A megoldás, hogy elmennek és leszanálják maguk után a gyárat.