TV2_Eden_Hotel

tari

/ #15 Re: FuRe: Re:

2015-04-29 18:29

#14: Adalaine - FuRe: Re:  

 

NANE.hu? Nőkjoga.hu? LOL :D

- Az a nane.hu, amelyiknél kijelentik, hogy a családon belüli erőszak elkövetőinek 95%-a férfi? Miközben még a legóvatosabb rendőrségi becslés is legalább 30-40%-os női elkövetővel számol?

- Az a nane.hu, amelyiknél ezt a kijelentést a saját adataikra támaszkodva adják?
Olyan adatokra, amelynél egy férfi eleve nem is kérhet tőlük segítséget, mert az infóvonaluk csak nőknek és gyerekeknek szól?
Idézem az oldalukról:
" Bántalmazott nők és gyerekek segélyvonala: 06-80-505-101 (este 6 és 10 között)"
És utána erőltetett szemforgatás közepette meglepődnek, hogy csak női áldozatok hívják fel őket??? :D
Józan logikával felfogható (bár ez feministáktól elég messze áll) hogy ha csak nők hívhatják őket, akkor - micsoda meglepetés - csak nők fognak tőlük segítséget kérni. És ezt nevezi a nane hiteles statisztikának?
És ezt mutogatod te nekem? LOL Kislány, nagyon gáz, amit művelsz. Főleg a jujjozásod. Elmúltál már egyáltalán 16? :D

- Ráadásul az egyik adatod valami különös furcsaság miatt nem beszél arról, hogy a gyerekbántalmazás elkövetői között mennyi a nő. Kellemetlen volt az adat? Kellemetlen volt, hogy ott már nők vannak többségben? :)

- Plusz nem kicsit hagytad figyelmen kívül (de még csak nem is érteted - valószínűleg olvasni már nem tanultál meg, csak írni), hogy az én adatom is KSH-n alapult. És egyáltalán nem mondtál ellen annak, amit én írtam. De legalább pörögtél meg jujjoztál egy jót suli után. Így most már "okosnak" érezheted magad. :)

 

De hogy végre tanulj is valamit (lehetőleg ne feminista, hanem hiteles forrásból):

- Több, mint 200 nemzetközi felmérés az USA-tól Lengyelországig, Kanadától Ausztráliáig, ahol mindegyikben kimutatják, hogy a nők a párkapcsolatokon belül legalább annyira erőszakosak (testi bántalmazást tekintve is!), és súlyosabb sérüléseket okoznak a párjuknak, mint azok nekik (már ha tudsz angolul): ide kattintva olvashatod.

- Egy kanadai felmérés, ami kimutatja, hogy a nők gyakrabban bántalmazzák és molesztálják a gyerekeket, mint a férfiak: ide kattintva (szintén angolul kell tudni hozzá). De egy hivatalos USA felmérés is ugyanezt mutatta ki, amit az Egyesült Államok Egészségügyi Minisztériuma adott ki (ezt kimásolva olvashatod, ugyancsak angol tudás kell hozzá: archive.acf.hhs.gov/programs/cb/pubs/cm06/cm06.pdf ). Mégpedig azt, hogy a gyermekbántalmazás elkövetői legnagyobb arányban az anyák (39,9%), mindenki más csak ezután jön (apa 17,6%).

- A gyerekmolesztálásról két egymástól elkülönülő felmérés is azt mutatja ki, hogy a fiúk szexuális molesztálást 72-78%-ban nők követik el. Itt olvashatsz róla (meg másról is). Egy gyermekvédelmi szervezet adatai szerint pedig a férfiak 16%-a számolt be arról, hogy gyerekkorában szexuálisan molesztálták (nagyobbrészt nők). Ezen fiúk átlagéletkora 9,9 év volt! (Tehát voltak fiatalabbak is.) Ez az adat felülmúlja a lányokkal szemben elkövetett hasonló sérelmeket (amelyeknél jó részt szintén nő az elkövető). Az írást itt olvashatod (nem enged berakni csak 3 linket, ezért rakom így: www.child-abuse-effects.com/male-victims.html )

- A nemi erőszakról és hasonlókról pedig egy horvát felmérés (a Zágrábi Gyermekvédelmi Intézettől: www.jutarnji.hr/89-posto-prijava-protiv-oceva-je-lazno/260583/ ) mutatta ki, hogy a nemi erőszakos vádak, a zaklatásos vádak és a gyerekbántalmazásos vádak (melyeket válás után nők tesznek férfiak ellen), 89%-ban bizonyulnak hazugságnak.

- És továbbra is tény, hogy több embert ölnek meg vagy vernek nyomorékká, mint amennyit megerőszakolnak.
Erőszakos közösülések száma: 71 , Emberölések száma: 144 , Súlyos testi sértések száma: 3506
/forrás: Központi Statisztikai Hivatal - 2008/

 

De azért te csak olvasgasd a feminista nane, patent, nőkjoga és hasonló hisztiszervezetek hazugságait. A tényekkel nem kell tisztában lenned, elég ha csak a bemagolt mantrát mondogatod. Meg jujjozol tovább, mert az jól áll egy 16 évesnek. :)