Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #2552

2011-09-19 10:26

Miért írtam alá e petíciót?
Mivel a Gyurcsány elleni procedúra nem más,mint egy lexikális receptre készült koncepciós eljárás,melyet orbáni megrendelésre,az ő politikai szabóságában készítettek.
Egy háborodott elméjű senkiből lett proliistenség bosszúja az ellen az ember ellen,aki
őt emberi és szellemi képességeivel,tisztességes megmérettetésben legyőzte.Ezt akarja most megbosszulni ez a sátáni teremtmény,tisztességtelen politikai eszközökkel,ahol a fair play szabályai ördögtől valóaknak számítanak.
Már egészen fiatal srác koromban vérlázítónak tartottam a diktatúrát,a pártirányítást és az igaztalan vádak alapján történő elmarasztalásokat,pereket.Mindig "küzdöttem" az igazságért,és az emberek tisztánlátásáért vagy annak eléréséért.Emiatt nyilvántartott ellenzéki voltam,így a lágy diktatúra feketeleves-kóstolói köréhez tatoztam.
Éppen ezért óriási boldogság volt számomra a békés rendszerváltás.Éreztem napról napra ennek áldásos lelki megnyugvását,a szabadságot,a szabad piac alakulását,Európához tartozásunkat.Ez a csoda úgy látszik történelmi léptékben mérve tiszavirág életűnek bizonyult.Ismét nyakunkon ül egy zsarnok elnyomó réteg,élén orbánnal,a volt KISZ titkárral,későbbi liberális harcossal a nagy köpönyegforgató pszichopata ördöggel,ki ma már inkább egy fasiszta diktatúra teljhatalmú uraként viselkedik.Békétlenséget,megosztottságot és a nyomorúság foltozott fekete pokrócát terítette hazánkra.A GONOSZ,csak így tud uralkodni.
Nekünk demokratáknak feladatunk eltakarítani ezt a szennyes söpredéket,ezt a fekélyes sebet,rákos daganatot hazánk testéről. Ébresztő magyarok! Ne dőljetek be az orbáni elbutító,hazug, demagóg retorikának.Minél előbb ébredtek és tesztek ez ellen,annál kisebb lesz szülőföldünkön a műtéti heg!