Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #2530

2011-09-19 08:32

Demonstrációk várhatók 2012 február közepén! Miután az emberektől megvonják az adójóváírást, vagyis az utolsó szalmaszálat, ami még a kisjövedelműek megélhetéséhez nélkülözhetetlen volt, nem lesz más megoldás. Ugyanis vagy a demonstrációk, vagy az éhezés, vagy pedig a bűnözés vár ezekre az emberekre. Ráadásul a kormány egyértelműen olyan intézkedések sorát hozta, hozza, amelyek kimerítik a hivatali hatalommal való visszaélés fogalmát! (Csak a saját és a támogatóik zsebét tömő intézkedések sorát hozták meg. Ilyen az egykulcsos SZJA, a családi adókedvezmény, a szuperbruttósítás kivezetése, és az egyösszegű végtörlesztés esete. De a megszorításokat is azért a kisemberek kárára teszik, hogy garantáltan megoldhatóak legyenek a fentebb említettek.)
Így tehát nem maradt más a kezünkben, mint a tömegdemonstrációk.
Útlezárásokat szeretnénk, mint anno a taxisok idejében és természetesen azt szeretnénk, ha országos méretű lenne az esemény. Na és persze addig tartana, amíg számunkra kedvező törvénymódosításokat meg nem lépnek.
Szeretnénk, ha csatlakoznának a rendőrök, BKV-sok, taxisok, tűzoltók, mentősök na és persze minden elkeseredett ember. Beleértve azokat is, akik a fideszre szavaztak, de nem azt kapták, amit vártak.
Legyetek szívesek ezt minden más fórumra is továbbítani.
Azokra a jobbos beírásokra meg felesleges reagálni, amik itt és máshol vannak, mert a többségüket a fidesz fizeti.