MONDJ NEMET A NEPTUN ÁLTALÁNOS ISKOLA BEZÁRÁSÁRA!


Vendég

/ #18 Re:

2015-04-12 15:43

#6: -  

 Igen, lehet, hogy csak kb 50%os a kihasználtság, de egyrészt az előttem válaszoló már írt arról, hogy az utóbbi években keményen ellehetetlenítették az iskolát, az önkormányzat rendszeresen figyelmen kívűl hagyta a körzet átalakítási kérelmet...

Másrészt pedig mint említve van, ide SNIs gyerekek is járnak. Nekik pláne nem tesz jót egy 30 fős létszám, nem lehet úgy odafigyelni Rájuk. Itt még ők is megtalálták magukat, mert a tanárok tudtak velük foglalkozni. Mindezek mellett ppedig az "ép" tanulókkal is tudtak foglalkozni az Ő szintjükön. Mert ezen a létszámon ideálisan müködött.

Írom ezt úgy, hogy a négy gyermekem közül három is ide jár, mindegyik "ép", mégsem zavart soha, hogy vannak velük SNIs gyerekek, a fent leírtak miatt sem.

És bizony csütörtökön ide fogom beíratni a kisebbik gyermekemet is, mert még bízom a csodában. Na és mert nem AKAROM Őt sem egy 30 fős osztályba tenni, ahol nem jut majd Rá idő, ahol csak egy apró pont lenne a "gépezetben".

Mi a NEPTUN sulit AKARJUK! Ahol mindegyik tanár tudja az összes diák nevét (nem csak a saját osztályában), ahol minden gyerekkel foglalkoznak, minden gyerekben megtalálják a tehetséget, mindenkoből igyekeznek kihozni a legjobbat.