A Gyámhivatalok gyermekek jogait megsértő eljárása ellen!!!

Betti

/ #14 Re: Re:

2015-04-04 13:31

#13: Ernő - Re:  

 Nem itélkeznék ha nem ismerem a körülményeket. Nem kell a negatív hozzá szólás. Nem erről szól az egész. Ha segíteni nem tudd akkor ne okoskodjon és ismétlem ne ítélekezen. Igen nagymama vagyok, de jogom és kötelességem megvédeni az unokámat, akár tetszik ez a hivataloknak akár nem. 

 

Sajnálatos de bizonyíthatóan bántalmazza az apa a gyereket. A bíróság meg egyáltalán nem volt objektív az ítélet hozzatalán. Két tárgyalás és a másodikba már ítélet hozatal ? A gyereket meg sem hallgatva, olyan okokat hoztak fel ami hazugságokból álltak. Ez objektív ítélet ? 

Elhíbáztuk akkor amikor ezt az állítolagos "apát nem jutattuk azonnal börtönbe". 

Sajnálatos ennek most az unokám issza a levét, mert olyan hivatalokkal vagyunk körülvéve ebben az országban ahol a pénz dominál és nem az, hogy a gyerekek jogait nézzék. 

Még egy az unokám erre rá megy ha én nem harcolók ez ellen akkor senki nem teszi meg. Harcolni fogok nem kell velem egyet érteni, ellehet ítélni meg lehet alázni, de fel állok és tovább teszem a dolgomat és megfogom védeni ezt a gyereket. 

 

Egy kérdésem azért lenne Önhöz. 

 

Mit tenne abban az esetben ha kiderülne, hogy a kedves volt párja, vagy az unokája egyik szülője szexuálisan ki használja a gyereket?

Feltételezem fejét a homokba dugná és okoskodna tovább, hogy kinek miért nincs igaza, de hogy mi van ez mögött az már nem igen érdekli. 

 

Köszönöm de nem kell a kioktatása 

 

További szép napot!