A Gyámhivatalok gyermekek jogait megsértő eljárása ellen!!!

Ernő

/ #13 Re:

2015-04-03 19:53

#6: Betti -  

 Strassbur? Olvastam a leírást végig és három megjegyzésem lenne:

1) aki folyamatosan nagybetűkkel ír az kiabál, mint egy fába szorult féreg

2) mi a gond a szép magyar nyelvünkkel? A helyesírás luxus?

3) a szövegből úgy tűnik "szólt neki az édesanyja és a nagyapja", hogy aki eme

lelkes sorokat írta az nem az édesanya. Feltételezem akkor nagymama lehet. Sorai arról árulkodnak, hogy inkább Ön kívánja a saját lánya szerepkörét átvenni a gyermek életében.

 

Idézet soraiból:

"Az édesanya fizetett mindent. Nem a pénz volt a legfontosabb hanem az, hogy Dani ne kerüljön az apja kezei közé."

Pont ez a mentalitás amivel baj van, hogy a cél az, hogy a gyerek ne kerüljön az apja kezei közé. Talán pont ez volt az, amiért - feltételezem a kedves leánya  - elveszítette a pert ha jól emlékszem, ahogy írta még október 31.-én. Ön a fenti idézetet egyébként október 31.-i utáni időszakra írta, ebből nekem az jön le, hogyha a cél az volt, hogy csak az apja kezei közé ne kerüljön akkor megkockáztatom, hogy szembe mentek az ítélettel.

Nem tudom, hogy mi lehetett az ügymenet vége, de nagyon remélem, hogy a gyermek megúszta és minden az objektív bírósági ítélet szerint zajlott le.

Strassbourg -ra akkor tud menni, ha az összes utat bejárták, amit a magyar igazságszolgáltatás

tud biztosítani, és ezután is csak akkor, ha valóban jogszabálysértés történt. Egyébként az esetek többségében jogszabálysértéseket Strassbourg nem nagyon szokott találni, inkább a KET alapú határidők be nem tartása szokott Magyarországgal kapcsolatosan problémás lenni, de nagyobb mértékű kártérítésekre itt is csak akkor lehet számítani ha saját bizonyítható költségünk is támadt, például egy permenetel elhúzódásával kapcsolatosan.