A Váci Madách Imre Gimnázium tantestületének állásfoglalása

Egres Béla- JGE

/ #293 NYILATKOZAT!

2015-03-13 08:45

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tisztelt Olvasók és Oldalszerkesztők!

Az alábbi levelet küldtem el a Klubrádiónak:

Tisztelt Szerkesztőség!

Ismerőseimtől értesültem, hogy a tegnap délutáni műsoruban velem készült egy riport. Mivel nem hallgattam a műsort, így nem tudom, hogy mi volt a riport apropója, csak az biztos, hogy én velem tegnap délután senki sem beszélt telefonon. Hogy honnan szedték a riportalanyt aki az én nevemmel mutatkozott be nem tudom, de egyetlen nyilvános elérhetőségem a facebook amire a ma reggeli belépésemet megelőzve utoljára március 11-én szerda 16 környékén léptem be. Se telefonszámom se az e-mail címem nem nyilvános és nem lelhető fel az interneten sem. Ha ennek ellenére a szerda délutáni és ma reggeli időszak között volt aktivitás a facebook oldalamon, illetve az odalra küldött levélre valaki válaszolt, vagy onnan levelet kaptak az annak lehet az oka, hogy facebook oldalamat feltörték. Erre az elmúlt hónapban többször is volt példa, főleg az után, hogy a blokád szervező Büki Zoltán oldalát is meghekkelték.

Az elmúlt két évben több írásom is megjelent az internetes mádiákban melyeket azóta is vállalok, többek között a váci Madách Imre Gimnáziumnak küldött tegnapi levelemet is.
Létezik a Jövő Generációja Egyesület, igaz nincs bejegyezve mivel ellenem a folyamatos rágalomhadjáratok miatt bírósági eljárás van folyamtban. Természetesen az ellenem felhozott vádakat hamarosan tisztázni fogom. Él egy névrokonom Egerben aki újságíró és színházi rendező. Elképzelhető, hogy a nekem szánt fenyegetések nála landoltak és ő jelentkezett a műsorukba. Ennek tisztázására hétfőig adok határidőt. Amennyiben ez nem történik meg jogi lépéseket helyezek kilátásba szerkesztőségük ellen.

Jelenleg kis csapatommal március 15-re készülünk. Vasárnap mi is ott leszünk a múzeumkertben, utána meg hosszabb szabadságra megyünk. Kérem, hogy ne keressenek. Egy olyan baloldali médiának mint az Önöké soha nem fogok nyilatkozni. A híreket figyelni fogom és amennyiben hétfőig nem tisztázódik a tegnap esti riport háttere úgy megteszem a szükséges lépéseket.

Tisztelettel:

Egres Béla -az Igazi Egres Béla
JGE-Elnökség
7633 Pécs, Kerényi Károly u. 2/b

Ui: Mivel ez az oldal nem engedi, hogy hivatkozást beszúrjak ezért ajánlom, hogy mindenki érdeklődjön a Klubrádió szerkesztőségénél!