Igazságot, jogot az állatoknak!

Lívia Molnár
A petíció szerzője

/ #127

2015-02-18 09:34

Zorro, köszönöm! Végre egy okos, felelős természet- és állatvédő! Így van, a madárbetegséget bármelyik madár terjesztheti, pl. a nem kellően tisztántartott madáretetőkön, -itatókon előforduló bármely madár (ahonnan egyesek igyekeznek az utcai galambokat elüldözni!). Jellemző, hogy az összes nekünk rontó "vendég", "galambos", "galambász", magát "természetvédő"-nek, "valódi állatvédő"-nek nevező pasi, MIND A VÁROSI GALAMBOKAT TÁMADJA, mindnek ANYAGI ÉRDEKE FŰZŐDIK A GALAMBOK LEJÁRATÁSÁHOZ, vagyis EZEK ÁLLATKÍNZÓ GALAMBBEFOGÓK MEG KORRUMPÁLT ISMERŐSEIK! Pedig rendkívül káros a ténykedésük, amennyiben egyesek hisznek nekik: ha a petíciónk aláírásától el képesek riasztani embereket, akkor AZ ÁLLATKÍNZÓK SOHA NEM FOGNAK BÖRTÖNBE KERÜLNI! A galambok ellen irtózást, gyűlöletet szítóknak pont ez a céljuk!

Itt van ez a petíció: 

Börtönbüntetés az állatkínzóknak!

Neked is számít, hogy hogyan bánnak az állatokkal?

Szeretnéd, hogy Magyarországon börtönbüntetést kapjon az, aki az állatokat bántalmazza?

Ez a petíció eddig csaknem 5000 aláírást kapott! Pedig ha a mi petíciónk nem jár sikerrel, akkor soha nem fognak az állatkínzók börtönbütetést kapni, a jogszabályrendszerünk ellentmondó értelmezési lehetőségei miatt - alapvetően azért, mert a jelenlegi szakállas hazai jogszabályrendszer AZ ÁLLATOT JOGI DOLOGKÉNT KEZELI, és ezáltal kizárja, hogy az állatkínzás tilalmáról szóló törvények ÉRVÉNYRE JUTHASSANAK! Ezt is gondolja meg minden állatvédő!

TERJESSZÉTEK A MI PETÍCIÓNKAT ISMERŐSEITEK KÖZÖTT, HOGY AZ ÁLLATVÉDELMI TÖRVÉNY, AZ ÁLLATKÍNZÁS BÜNTETŐJOGI TILALMA ÉRVÉNYESÜLHESSEN!




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...