Igazságot, jogot az állatoknak!

Lívia Molnár
A petíció szerzője

/ #77 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-12 16:08

#75: TERMÉSZETVÉDŐ - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Uram! Először is: Maga nem "természetvédő", csupán - ami az emberek vonatkozásában a RASSZISTA,  a FASISZTA, abba a csoportba tartozik maga az állatok vonatkozásában! Ez nem ritka, sőt lehet, hogy többséget képez az úgynevezett "természetvédők" körében: egyes fajokat kedvelnek, más fajokat pedig utálnak, gyűlölnek, a kiirtásukra tesznek javaslatot mondvacsinált indokokkal, pl. hogy "invazív faj". Nevetséges! Azt sem tudja, mit jelent az "invazív faj"!! Mit is jelent az "invázió"? "Ellenséges behatolás, támadás valamely terület ellen". No mármost, a galambokat ki dobta ki az utcára? mégpedig CSAPATOSTUL ÉS UGYANOTT, AHOL MOST IS ÉLNEK? Hát bizony a felelőtlen, előrelátást nélkülöző, hebehurgya ember! akkor, mikor már nem használta őket postagalambként, katonagalambként. Honnan szedi ezt a baromságot, hogy "INVÁZIÓ"? Ausztráliában stb. lehet invázióról beszélni, mert AZ EMBER INVÁZIÓJÁVAL EGYIDEJŰLEG  megjelentek a (gondatlanságból vagy szándékosan) magával hozott állatok, amelyek kárt tettek az eleve ott élő fajokban. OTT IS ELSŐSORBAN AZ EMBER AZ INVAZÍV FAJ!

"...a galamboknak kihelyezett eleségből más, akár ritka madarak is ennének, ezzel gátolva a szaporodásukat." NAGY BÜDÖS HAZUGSÁG! Ebből is látszik, hogy Maga mennyire tájékozatlan, csakis a saját galambgyűlölő szamárságait hajtja! Ezeket a fogamzásgátlókat ÚGY ALAKÍTJÁK KI, hogy anyaguknál, méretüknél fogva más madarak számára ne legyenek fogyaszthatóak; ráadásul úgy szórják ki őket, a galambok éjszakázó helyei közelében, reggel azonos időpontban, hogy a galambok már várják, és néhány percen belül eltüntetik az egészet. Tehát ki van zárva, hogy más madár elfogyassza! - Ez már a második ostobaság, amit a néhány mondatos hozzászólásában elővezetett!

Azt pedig Maga NE MERÉSZELJE megmondani, minket, józan, empátiával rendelkező embereket KIOKTATNI, hogy mi milyen fajokat szeressünk a zöldterületeken és másütt látni! Hogy mi való és mi nem való, kinek hol a keresnivalója: MILYEN JOGON  merészeli "osztani nekünk az észt"?!

Az állatvédelmi törvény, a BTK 244.§, vagyis az állatkínzás törvényi tilalma NEM ISMER DISZKRIMINÁCIÓT! Minden gerinces állatra vonatkozik! Mi az ÁLLATKÍNZÓ ÁLLATIRTÁS  ellen tiltakozunk! Meg fogjuk akadályozni, hogy a jelenlegi szakállas jogrendszer ellentmondásai segítségével LEHETETLENNÉ TEGYÉK AZ ÁLLATVÉDELMI TÖRVÉNY ÉRVÉNYESÜLÉSÉT! Akinek ez nem tetszik, az tűnjön el innen a pokolba!! Szégyellje magát az összes hasonszőrű "állat-rasszistával" együtt! Az összes további buta, fennhéjázó, önfényező, minket és egyes állatfajokat becsmérlő hozzászólását NYOMBAN TÖRÖLNI FOGOM!




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...